≫ 

Vozač "golfa" sleteo sa 50 metara visine na šetalište u Kraljevu: Posle stravične scene, čovek sa krvavom glavom nestao sa mesta nesreće (FOTO) (VIDEO)

Trostruka je sreća zato što je, po svemu sudeći, vozač prošao sa manjim povredama, što vozač bagera u trenutku nesreće nijTr automobil nije sleteo prema splavu

  • 9

Za sada nepoznati vozač, sleteo je jutros automobilom niz padinu na kraljevački kej, gde ga je od uletanja u Ibar spasila kašika bagera koji je tu stajao, a on je, kako kažu očevici, sa lakšim povredama otišao preko mosta koji se nalazi u blizini.

Trostruka sreća u nesreći, tako bi se mogao nazvati jutrošnji događaj, kada je još uvek neppoznati vozač sleteo automobilom "golf dva" iz parka pored vrtića "Poletarac" u Kraljevu. On je, na mestu gde se nalazi parkiralište pored vrtića, nastavio pravo, sleteo niz padinu, a pored novog splava "Mreža" zaustavila ga je kašika bagera.

>>> Svi se pitaju kako je ovo uspeo da izvede: Vozač probio ogradu na Dušanovcu i evo gde mu je završio auto (FOTO)

Vozilo je sletelo sa visine od oko 50 metara iz gradskog parka.

Od uletanja u Ibar spasila ga je kašika bagera koji je tu stajao - Printskrin: YouTube/Portal Krug

Dvojica radnika preduzeća "Zapadna Morava" iz Kraljeva, jutros su radili na obali, vozač bagera i vozač kamiona, ali su u trenutku sletanja automobila izašli iz svojih vozila kako bi doručkovali. Tako je automobil "omašio" i radnike, ali i splav na kojem je bilo ljudi koje je lep i sunčan dan privukao da uživaju pored Ibra.

Vozač je, po priči očevidaca, sa vidljivom povredom na čelu, najverovatnije od udarca u šoferšajbnu, izašao iz automobila, a zatim se popeo na Glavčićev most i otišao ka Ribnici.

Vozač je, po priči očevidaca, sa vidljivom povredom na čelu, najverovatnije od udarca u šoferšajbnu, izašao iz automobila, a zatim se popeo na Glavčićev most i otišao ka Ribnici - Printskrin: YouTube/Portal Krug

Trostruka je sreća zato što je, po svemu sudeći, vozač prošao sa manjim povredama, što vozač bagera u trenutku nesreće nije bio u kabini i što automobil nije sleteo prema splavu.

- Dok smo kolega i ja doručkovali, samo se odjednom začula buka i podigla se prašina - rekao je uzbuđeni vozač bagera, srećan što se sve završilo bez tragičnih posledica.

VIDEO: Vozač izleteo iz kombija dok se prevrtao pa pobegao

(Telegraf.rs/Krug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole

    13. oktobar 2018 | 21:12

    Golfom dvojkom može i da se leti!

  • Štrumf

    13. oktobar 2018 | 20:09

    Udarilo ga pile u glavu. Još kad je čuo da će 2023. godine dobiti posao u novoj fabrici načisto skrenuo. GPS mu je otkazao i fljus u provaliju. 😂

  • Oktopod

    13. oktobar 2018 | 20:42

    A ja mislim da je hteo prečicom da dodje do Kosova. Hahahha 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA