≫ 

Imam kuću na moru, dva bazena i penziju 75.000 dinara, a živim sam: Pozvali smo broj sa oglasa o kome priča Srbija (FOTO)

To bi, kaže, sve ostavio onoj koja se uda za njega

  • 25

Beograđanin Miroslav Stevanović (69) objavio je oglas lične prirode, odštampan na papiru uz svoju i sliku svoje pokojne supruge. Kako se navodi, Miroslav traži ženu zbog braka, a sve potencijalne kandidatkinje mogu da imaju između 18 i 60 godina. 

Ovo je najbizarniji spomenik u Hrvatskoj: U mermeru uklesani "audi", viski i pare, a ideja je potekla od Tuđmana (FOTO)

- Živim sam sa trosobnim stanom, imam kuću na moru od 200 kvadrata i dva bazena, imam i kuću u selu Miloševac u Velikoj Plani - navodi Miroslav Stevanović i dodaje da mu je penzija 75.000 dinara.

To bi, kaže, sve ostavio onoj koja se uda za njega. Na oglasu je osim njegove slike iz mlađih dana, ispod koje piše "živ" i slika njegove pokojne supruge uz natpis "umrla".

Pažnja, pažnja, drage dame... Foto: Telegraf, Pixabay

Kako je u današnje vreme čest slučaj da se neko neslano šali, odlučili smo da pozovemo broj iza oglasa. Mobilni telefon koji je odštampan je isključen, broj nije u funkciji, tačnije, kako automat kaže "privremeno je ukinut", a na fiksni telefon koji smo našli pod ovim imenom na Belim stranama, niko se ne javlja.

Nismo uspeli da ustanovimo da li je oglas istinit, ali broj svakako nije u funkciji.

VIDEO: Ovo je još jedan moćni deda Krajišnik koji dere mlade i preplanule Australijance

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Julija

    16. oktobar 2018 | 11:45

    I da to sve ima, tesko svakoj zeni koja bi dosla da zivi sa njim. Moja tetka se tako udala, smatrajuci da ce biti lakse i njoj i njemu, medjutim, lakse je bilo samo njemu. Vredjanje i ponizavanje svaki dan, a ponekad i stap preko ledja. Nazivao je "slepicom, koja ne bi imala sta da jede da se nije udala za njega".Na kraju se razvela i sad radi kao cistacica zgrada, ali ima mir i spokojstvo.

  • Koki

    16. oktobar 2018 | 12:20

    Al' pazi ovo; živim sam sa trosobnim stanom!!!

  • Nevena

    16. oktobar 2018 | 11:53

    Sve to ima i zenu nije nasao, covjek sam, e sad mogu da mislim koliki si "namcor" kada ti ni oglasi nisu pomogli !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA