≫ 

Aleksandra ima 18 godina, sprema se za fakultet i kreće u pohod na Stari kontinent: Ova lepotica predstavlja Srbiju na takmičenju za Miss Evrope (FOTO)

- Trema naravno postoji, ali ona pozitivna, najbitnije je da čvrsto verujem u ono što radim - kaže Aleksandra

  • 13

Lepo bačkopalanačko devojče, kako od milja zovu Aleksandru Mileusnić (18), uskoro će otputovati u Bejrut, na takmičenje za Miss Evrope 2019. godine. Kako je za portal Telegraf.rs priznala ova lepotica, trema postoji, ali ona pozitivna, jer svi pogledi biće usmereni ka devojkama koje dolaze iz cele Evrope.

- Za izbor lepote sam saznala preko svoje matične agencije. Prema njihovoj odluci, izbor je pao upravo na mene, da predstavljam našu zemlju na visokom takmičenju koje se svake godine održava u Bejrutu. Na izboru za Miss Evrope biće ukupno 40 kandidatkinja, ocenjuje se sve, lepota, šarm, gracioznost… Najbitnije je da budem sigurna u ono što radim, a verujem da ću našu zemlju predstaviti u najlepšem svetlu - kaže nam ova šarmantna devojka.

Aleksandra: Verujem da ću našu zemlju predstaviti u najboljem svetlu, Foto: privatna arhiva

Aleksandra je učenica SSŠ "Dr Radivoj Uvalić", pored redovnih školskih obaveza, ona pronalazi vremena za sport, igru, voli da pročita dobru knjigu, a iznad svega modelingom bi volela da se bavi i u budućnosti.

- Na prvom mestu su mi školske obaveze, uskoro će upis na fakultet, pa me očekuju pripreme, učenje i dosta obaveza. Verujem da ću uspeti da postignem sve, jer je najbitnija organizacija, volja i želja da uspete - kaže nam lepa Aleksandra.

U Bejrutu, gde će otputovati tokom marta, očekuje ih definisan plan i program učešća.

U martu putuje u Bejrut - Aleksandra Muleusnić, Foto: privatna arhiva

- Sa nama će biti stručni tim koji će nam se maksimalno posvetiti što se tiče brige o izgledu, pravilne nege, stajlinga, a takođe očekuje nas i edukacija o kulturi, komunikaciji , javnom i televizijskom nastupu. Trema naravno postoji, ali ona pozitivna, najbitnije je da čvsto verujem u ono što radim - kaže na kraju razgovora za Telegraf.rs lepotica koja će se naći rame uz rame sa najlepšim devojkama iz cele Evrope.

Za našu Aleksandru možete da glasate na sajtu pageantvote.com.

(Dragana Ivanić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    20. februar 2019 | 21:24

    Ako se sarm ocenjuje ona ce ispasti odmah. Sve ostalo ima ali sarm ne. Kao robot je. Inace poznajem devojku zato i kazem.

  • Koki90

    20. februar 2019 | 20:39

    Izgleda da se u danasnje vreme bira Misica koja ima lepsu sminku, a ne koja je lepsa sama po sebi... Pogledajte molim vas ove nanose sminke, pa tu ima po 2 3 sloja.... Oj svete mili, sta ti je vise....

  • Sd

    20. februar 2019 | 22:44

    Ova ima veću njonju od mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA