≫ 

Na ovom sramnom forumu muškarci kače slike devojaka, masturbiraju na njih, a vređaju i Jutkinu žrtvu (FOTO)

Sve slike i poruke postavljaju se javno

  • 6

Devojke, pazite se. Sve slike koje kačite na svoje profile mogu da završe na jednom poznatom forumu gde se grupa muškaraca redovno dopisuje, razmenjuje nove slike lepotica, poznaju ih po imenu i govore reči koje sigurno ne biste želele da čujete o vama.

Na istom mestu muškarci su razmenjivali i slike jedne od Jutkinih žrtava i ostavljali neumesne komentare, poput "matori ima ukusa".

Iako je sve predstavljeno kao "kulturno" razmenjivanje slika lepotica sa fejsbuka, neki, zapravo, masturbiraju gledajući te fotografije. A to se jasno može videti u komentarima, koji su često veoma prostački.

Foto: Telegraf

I tako ima više od 600 stranica materijala, koji i da hoćemo, ne možemo da pregledamo za jedan dan. Ovo su samo neki od bisera sramne stranice.

"ŠTA ME BRIGA ZA KARAKTER, JA SAMO DR*AM"

"Možda nije lepa, ali ima karakter :D:D:D:D" glasio je jedan od komentara. A odgovor na njega: "Šta me briga za karakter, ja samo dr*am na slike".

"A što se tiče ove ribice, imam dvadesetak njenih slika, vec ubačenih na jednom sajtu, ali sam čuo iz proverenih izvora da ima jos vrlo nevaljalih slika od nje, samo je problem kako doći do njih :-(" - napisao je jedan forumaš.

"Nastavljamo.... mix naj naj Biklokerki... za desnicu ruku... uživaj..."

Foto: Telegraf

Forumaši se međusobno prepiru i oko kvaliteta slika koje kače, jer insistiraju samo na kvalitetnom sadržaju.

"Ako tebi ove koje kačiš izazivaju erekciju, kriterijumi su ti srozani maksimalno, naravno da postoje ljudi koji se lože na razne stvari (debele ribe, ružnjikave, itd) ali nemoj da truješ temu takvim glupostima. (...)"

Da ova grupa nije nimalo naivna, govore i komentari koji ukazuju na to da neko doslovno prati ove devojke i razmenuje privatne informacije o njima.

"Odvratna je uživo, a i rodila dete jos prošle godine čini mi se", napisao je jedan forumaš kao komentar na seriju fotografija neke devojke.

Šta je sledeći korak kada se slika neke devojke nađe na ovom forumu? Ime i prezime u inbox, potom kontaktiranje na fejsbuku, praćenje? U ovom slučaju, čini se, ima posla i za policiju. Jer, kada se bude dogodilo neko silovanje, proganjanje ili pretnje, možda će biti kasno.

Zamislite samo kako bi izgledalo da se upravo vaša devojka ili ćerka nađu na ovoj stranici. I ne, nema izgovora, nisu to uvek  žene koje vole da pokazuju atribute. Ovde se nalaze i kojekakve privatne slike koje su nastale čak i u šali. Muškarci ih velikodušno razmenjuju i masturbiraju.

Zamislite kako izgleda kada tragom neke fotografije gomila uzbuđenih forumaša počne da pretražuje vaše profile, da vas dodaje na instagramu, da deli vaše podatke o tome gde živite, šta radite, kada ste se udale, kada ste rodiile decu..."JUTKINA JEBA*ICA"

Da stvar bude još jezivija, fotografije žrtava ozloglašenog Milutine Jeličića Jutke takođe su se našle na ovom forumu, a komentar za jednu od njih bio je "Jutkina jeba*ica". Odmah se na to nadovezao još jedan forumaš, pitanjem: "Vrhunski devojka izgleda. Ima li IG?".

Foto: Telegraf

Odgovor trećeg člana je zaprepašćujući.

"Nije je*ačica nego u medijima poznata kao Jutkina žrtva i to jedna od 7.:D Gledao sam je na Prvoj u Život priča i lepa žena. Matori ima ukus. Slike ostalih dveju nisu nešto." odgovorio je jedan od forumaša.

NA KORAK DO PROSTITUCIJE

Mnogi forumaši raspituju se i za akciju uživo. Naravno, misli se na seks za nadoknadu.

"Nego, je l' zna neko šta je sa onom Majom? Ni njenih slika više nema."

"Da stvarno, šta je sa ovom prdarom?... Nego, zna li se o njoj nešto, da li se ona lupala ili je samo gluma na onim slikama i predstava...ima li kakvih pikanterija"

"Radi li ova prdara Maja za keš?"

LJUDI, DA LI JE OVO REALNO?

U ovu priču se umešao i supervizor foruma, postavljajući jedno vrlo logično pitanje.

"Samo da pitam - da li je realno da dođete na temu čija je jedina svrha da postavljate slike riba, na svoje i tuđe zadovoljstvo, i krenete u raspravu, i to o veličini sisa?! Za sada sam samo pobrisao glupe postove. Nastavite, i videćemo gde mi je granica tolerancije...

VIDEO: Ostvarenje svih muških snova je od plastike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    6. mart 2019 | 23:26

    Mnogi ce pokusati iz licnih sitnosopstvenickih interesa,da omalovaze lik i ime Marije Lukic.Nisu ni svesni kakva je ona heroina ovog doba.Zena je emancipovana,hrabra,ponosna,pametna,iskrena..Zelim joj od srca da uspije u nameri da istinom raskrinka i dokaze svoje navode.Po nesreci Jutki je sve vise.Mora im sa stati na put.Po svaku cenu..

  • Ka10

    6. mart 2019 | 23:00

    Sramota,zasto tako ne etiketiranja ucesnice rijalita vec ih podrzavaju I navijaju.

  • RICINUS

    7. mart 2019 | 09:17

    Strašno kosa mi se diže....jadnice malo što moraju da nose tango i miniće na ovu zimu još ih kače po društvenim mrežama i razne pokvarenštine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA