Ispovest čoveka s penisom od 48 centimetara: Ja sam invalid, seks mi je paklen (FOTO)

Njegov "vršnjak" je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi. Osim problema koji ima sa ženama, njegova muškost mu onemogućava da nađe odgovarajući posao

  • 62

Roberto Eskvivel Kabrera (52) iz Amerike je muškarac koji svoju muškost smatra velikim invaliditetom! Naime, njegov penis je dugačak čak 48 centimetara i žene se zbog toga plaše seksa sa njim.

NE MORAŠ DA IMAŠ RUKE DA SE GRLIŠ: Ova pretužna fotografija osvojila je internet (FOTO) (VIDEO)

Veliki broj ljudi, prvenstveno žena, mu nije verovao da je njegov penis "pravi" i da nije išao na različite korektivne operacije za uvećanje.

Njegov "vršnjak" je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi.

Foto: Journal of sexual medicine Foto: Journal of sexual medicine

Međutim, pored problema koji ima sa ženama, njegova muškost mu onemogućava da nađe odgovarajući posao. On je pokušao na različite načine to da dokaže kako bi ga vlast proglasila invalidom i dodelila mu zasluženu pomoć.

Takođe, Roberto se nada da će uskoro moći da ide na operaciju smanjenja polnog organa kako bi mogao da nastavi normalan život.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    30. avgust 2015 | 14:26

    НА ФАРМУ!!!!! ОДМАХ!!! Може и неки други "ријалити"! У Српском ријалитију ниси инвалид сигурно! Тамо све примају и гутају!

  • Galijot

    30. avgust 2015 | 14:21

    Moj je trostruko manji pa opet ne mogu da nadjem posao,bolje mu je da ne dira on tu nista...

  • Peca

    1. septembar 2015 | 17:04

    Sta da skratis cepaj s njim oci neka im ispadaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA