≫ 

Bura se ne stišava, ali Trampov advokat je izričit: Ništa nije bilo nezakonito u susretu Trampa juniora i Rusa!

"Ništa na tim sastancima nije bilo protivzakonito"

  • 0

Advokat američkog predsednika Donalda Trampa, Džej Sekulov, izjavio je danas da u susretima najstarijeg Trampovog sina sa Rusima, tokom prošlogodišnje predsedničke kampanje, nema ničeg nezakonitog.

Odmotava se klupko: Trampov sin se sastao i sa bivšim sovjetskim špijunom

- Ništa na tom sastanku, koji bi se dogodio, čak i da je bio o temi opozicionog istraživackog rada ruskog advokata, nije nezakonito ili kršenje zakona - rekao je Sekulov za Foks njus, prenosi AP.

On je kazao da Tramp nije prisustvovao tom sastanku, niti je znao za njega, i naveo da Tramp nije znao ni za bilo koje druge sastanke sa Rusima.

Podsetimo, pre izvesnog vremena u Americi je ispao novi skandal, kada je otkriveno da se predsednikov sin Donald Tramp Juunior sastao s ruskom adokvaticom Natalijom Veseljnickezom u vreme predsedničke kampanje prošle godine, koja mu je navodno ponudila kompromitujuće informacije o Hilari Klinton. Taj sastanak je, kako pišu tamošnji mediji, organizovao Rob Goldstoun, koji je izjavio da je to učinio na zahtev svog klijenta iz Moskve, pevača, tekstopisca i preduzetnika Emina Agalarova.

Više o ovoj temi možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA