Tata me je silovao od treće godine, nekada sam to i želela: Ponovo se srela sa ocem, pa je napisala "Dnevnik incesta" i objavila ga!

Zlostavljanje je počelo kada je autorka imala tri godine i trajalo je sve do njenih dvadesetih godina

  • 6

Anonimna autorka je u kontroverznoj knjizi "Dnevnik incestaopisala horor koji je preživela od rođenog oca koji ju je seksualno zlostavljao od njene treće godine.

Imala je savršenu porodicu, a ona je otkrila mračnu tajnu: Sve joj se srušilo kada je saznala da su njeni roditelji zapravo brat i sestra!

Ova knjiga je proglašena najšokantnijom ove godine, a čitaoci su šokirani detaljnim opisivanjem zlostavljanja koje je devojčica preživela. 

Zlostavljanje je počelo kada je autorka imala tri godine i trajalo je sve do njenih dvadesetih godina, piše "The Sun".

Knjiga je još kontroverznija zbog činjenice u kojima autorka tvrdi da je u početku bilo bolno i strašno, ali da je na kraju zavolela seks sa ocem i želela je da joj to radi.

- Moj otac je moja tajna. To što me je silovao je moja tajna. Ali tajna ispod tajne je da sam to ponekad volela. Nekada sam želela da me siluje, a nekada sam ga i zavodila - opisuje autorka kontroverzne knjige.

Otac je u početku dolazio u njenu sobu kako bi imao seks sa njom ili kako bi masturbirao nad njom, a nekada ju je sekao nožem i vezivao.

"Dnevnik incesta" dolazi sa šokantim grafičkim opisivanjem zlostavljanja, a jedan od najjezivijih detalja je trenutak u kojem je otac hteo da se obesi, a ona ga je seksualno zadovoljila kako bi ga smirila.

Knjiga takođe objašnjava da je percepcija mlade devojke o vezi sa njenim ocem iskrivljena.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Kada sam imala osam godina, preselili smo se u novu kuću. Pretpostavila sam da je najveća spavaća soba za mene, a da će otac i majka spavati u manjoj - nastavlja svoju šokantnu priču anonimna autorka i dodaje da je brojala koliko puta su njeni roditelji imala seks i da ih je mrzela zbog toga.

Roditelji nesretne devojčice su se razišli kada je imala deset godina, ali je otac nastavio da je seksualno zlostavlja. Autorka je takođe napisala da se požalila majci i bratu, ali joj je rečeno da to zaboravi.

Kada je porasla, autorka knjige se suočila sa ocem, ali je on negirao da ju je ikada zlostavljao.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Rekao mi je da, ako nastavim da insistiram da me je zlostavljao, nisam više njegova ćerka. Rekao mi je da sam mrtva za njega - dodaje autorka.

S obzirom na to da je autorka knjige anonimna, u detalje njene ekstremne priče mnogi sumnjaju.

Međutim, izdavač Bloomsbury je potvrdio da je priča ove autorke tačna, a američka urednica Lorin Stajn je proverila i medicinske nalaze koji su potvrdili priču.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA