KUDA IDE SVET? Devojčici (5) policajci napisali kaznu jer je NUDILA LIMUNADU

Malecka sada misli da je uradila nešto loše

  • 7

Petogodišnja devojčica kažnjena je sa 150 funti (167 evra) zato što je prodavala limunadu prolaznicima koji su išli na obližnji festival u istočnom Londonu.

Lepša od najlepše devojčice na svetu: Mama joj je prezgodna Lena, ceo svet obožava njihove fotografije (FOTO) (VIDEO)

Devojčicin otac Andre Spajser rekao je da je njegova ćerka postavila mali štand u Majl Endu, u istočnom Londonu, gde prolaze hiljade ljudi na putu za festival „Lavboks“.

Spajser kaže da se njegova ćerka po dobijanju kazne okrenula prema njemu, uplakana, i rekla: "Tata, uradila sam nešto loš"“.

- Samo je htela da ulepša ljudima raspoloženje. Bila je mnogo ponosna za sebe - rekao je Spajser, dodajući da je čašu limunade naplaćivala 50 penija (malo više od pola evra).

- Posle nekog vremena prodavanja limunade, četiri policajca su joj prišla. Bio sam prilično šokiran kada su upalili kameru i počeli da nam čitaju pravilnik, objašnjavajući da nema dozvolu za prodaju - kaže Spajser.

Foto: Tanjug/AP

Tada se njegova ćerka okrenula prema njemu i kroz suze vikala: "Uradila sam nešto loše". Gradski savet odmah je poništio napisanu kaznu.

- Veoma nam je žao što se ovo desilo. Očekujemo od naših pripadnika da pokažu malo zdravog razuma i svoju moć koriste razumno. To se ovde, očito, nije desilo - rekao je portparol gradskog saveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA