≫ 

Budila je svoju ćerku Anastasiju 20 minuta: Devojčica je imala toplotni udar, a nije ni izašla na sunce! (FOTO)

"Ovo je najjeziviji momenat u mom životu. Nema ništa strašnije nego da ne možeš da probudiš sopstveno dete!"

  • 4

Dženifer Abma postavila je na Fejsbuk fotografiju svoje ćerke Anastasije koja je doživela toplotni udar, iako uopšte nije bila na suncu.

Nisu gledali šta dete radi dok se brčka u vodi, sutradan se udavilo u svom krevetu, na suvom! (FOTO)

Zabrinuta majka objasnila je kako je devojčica otišla da odrema, a kada je ona došla da je obiđe, ustanovila je da je malena sva u znoju, crvena i sa visokom temperaturom. Pošto nije mogla da probudi dete, odmah je pozvala hitnu pomoć.

Foto: Facebook/Jennifer Abma

- Ovo je najjeziviji momenat u mom životu. Nema ništa strašnije nego da ne možeš da probudiš sopstveno dete. Ovo je dokaz da dete ne mora da bude na suncu da bi imalo toplotni udar. Bilo mi je potrebno 20 minuta da je probudim, a onda je došla hitna pomoć i inspektori jer niko nije znao šta od cele situacije može da ispadne - napisala je ona.

Ova majka je priznala da nije bila svesna do koje mere je dečija soba bila topla, te da je to izazvalo stanje u kojem se našla, a na svoj Fejsbuk je postavila fotografiju deteta kako bi svim roditeljima skrenula pažnju šta sve može da se desi zbog vrućine.

- Ovo je lekcija za mene ali neka bude i za druge roditelje, jer svi uvek treba da budemo prisutni i proveravamo u kakvim nam uslovima deca spavaju, iako nam se na prvi pogled čini da je sve u redu. Ispostavilo se da vrela soba može biti jednako opasna po život dece kao i preterano izlaganje suncu ili predugo sedenje u vrelom autu - rekla je ona.

Ona je napomenula da je svesna kako nije njena krivica što se sve to desilo, ali da joj je teško da ne krivi sebe. Njen post je podeljen preko 11.000 puta otkad je postavljen 14. jula, prenosi Dejli mejl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA