Turski vojnici na najgori mogući način maltretirali i ponižavali izbeglice: Tukli ih i terali da nose ženski donji veš (FOTO)

Incident se navodno dogodio na granici samo nekoliko dana nakon što je nekoliko vojnika uhapšeno jer su maltretirali sirijske izbleglice

  • 3

Turski vojnici ponižavaju i zloupotrebljavaju sirijske izbeglice koje pokušavaju da pređu granicu. U poslednjem incidentu vojnici primoravaju sirijske izbeglice da nose žensko donje rublje.

LGBT pripadnici osnovali vojnu jedinicu i spemni su da unište ISIS: Bacanje homoseksualaca sa vrhova zgrada ne možemo mirno da gledamo

Fotografije koje su objaveljene na društvenim mrežama pokazuju trojicu muškaraca koji nose žensko donje rublje, a imali su i vidljive modrice na leđima i rukama.

Incident se navodno dogodio na granici samo nekoliko dana nakon što je nekoliko vojnika uhapšeno jer su maltretirali sirijske izbleglice, prenosi Dejli Mejl.

Slike na Tviteru je objavio sirijski novinar Ahmad Alkhatib, koji je napisao da su turski vojnici ponovo uvredili Sirijce koji su pokušali da pređu granicu i uđu u Tursku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    6. avgust 2017 | 08:40

    Kako se ono zvase kad neko voli da gleda muskarce preobucene u zenzko...Mislim onaj strucni termin?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA