200 migranata probilo zaštitnu ogradu između Maroka i Španije!

Više hiljada migranata iz subsaharskog područja, koji nelegalno žive u Maroku, redovno pokušavaju da zaobiđu pograničnu ogradu koja okružuje Seutu i Melilju kako bi ušli u Evropu

  • 3

Crveni krst Španije je saopštio da je pružio pomoć za 186 migranata koji su jutros probili zaštitnu ogradu kako bi iz Maroka ušli u špansku enklavu Seutu na Severu Afrike.

Migranti dobijaju novi smeštaj: Počinje gradnja novog objekta u Centru za azil u Tutinu!

Rojters izveštava je grupa od preko 100 migranata probila zaštitnu ogradu, iznenadivši marokanske i španske bezbednosne snage.

U tom naletu došlo je do povreda, zbog čega su četiri migranta odvedena u bolnicu, a povređen je i jedan policajac, izvestila je španska novinska agencija Evropa pres.

Pokušaj nasilnog prelaska pograničnih punktova nije tako uobičajen, jer je na njima obično veliki broj policijskih snaga.

Više hiljada migranata iz subsaharskog područja, koji nelegalno žive u Maroku, redovno pokušavaju da zaobiđu pograničnu ogradu koja okružuje Seutu i Melilju kako bi ušli u Evropu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin

    7. avgust 2017 | 11:35

    Pustite ih neka idu za ameriku jel onaje i unistila njihovu postojbinu zasto ih zadrzavate

  • ATIMUS

    7. avgust 2017 | 11:39

    I kada budu naselili evropu opet beda ratovi .....

  • Janko

    7. avgust 2017 | 13:02

    Ja bih njima, po evropskim i svim mogućim standardima,pomogao u naseljavanju SAD-a i podrzao pravljenju njihove nove drzave na toj teritoriji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA