HOROR U NEMAČKOJ: Kamion sa 26 tona smeća prevrnuo se na auto petočlane porodice. Sledeće sekunde svi su bili mrtvi (VIDEO)

Portparol policije rekao je da je kamion, iz nepoznatih razloga naglo povećao brzinu u velikoj krivini što je bio razlog njegovog prevrtanja na automobil u kom niko nije imao šanse da preživi

  • 1

Saobraćajna nesreća koja se dogodila na glavnom putu 361 između Nagolda i Mecingena šokirala je nemačku javnost. Nemci ne pamte ovakvu tragediju na putevima. Petočlana porodica iz okruga Konstance je nastradala u sekundi dok su se vraćali sa izleta. 

Nezapamćena nesreća u Kini: Najmanje 36 poginulo kada je autobus udario u zid tunela (FOTO) (VIDEO)

U nesreći su stradali jednomesečni dečačić, njegova dvogodišnja sestra, njihovi mama (22) i tata (25) i majčina sestra (17). Svedoci kažu da ovakav prizor nisu videli ni u najgorem horor filmu.

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se kada se kamion za odvoz otpada u kom je bilo 26 tona đubra, zbog velike brzine prevrnuo na automobil "VW golf". Kako tvrde svedoci, kamion je naglo ubrzao u krivini, prevrnuo se i bukvalno pao preko "golfa".

Tek kada je dizalicom podignut kamion, spasiocima se ukazala prava slika užasa. Portparol policije rekao je da je kamion, iz nepoznatih razloga naglo povećao brzinu u velikoj krivini što je bio razlog njegovog prevrtanja na automobil u kom niko nije imao šanse da preživi.

Nesreća nije šokirala samo ljude koji su se zatekli na mestu nesreće već i policiju i vatrogasce i radnike hitne pomoći, koji su jednostavno doživeli šok videvši stravičan prizor. Mnogima je pozlilo od onoga što su videli.

Kad je kamion podignut spasiocima se ukazala prava slika užasa i smrskani automobil u kojem se nalazila petočlana porodica. Prizor je bio stravičan, a tela poginulih bila su izmešana sa delovima automobila, lima i gvožđa.

Vatrogasci su morali da režu automobil na delove kako izvadili komade smrskanih tela nastradalih. Vozač kamiona i jedan prolaznik lakše su povređeni, ali je vozač u teškom stanju šoka prevezen u bolnicu.

(Telegraf.rs/spiegel.de/ Deutschland Nachrichten)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA