≫ 

Otišla na pregled bubrega, pa se vratila kući sa bebom: Ova prelepa priča dolazi iz Velike Britanije

Jedno malo srce nastavilo je da kuca, a mama je bila malo punija, pa nije ni primetila da u njoj raste novi život

  • 1

Sigurno ste se zapitali kako je moguće da neko devet meseci ne zna za da je trudan. Verujemo da će vam ovo iskustvo pomoći da shvatite.

Žena ostala "trudna" sa lignjom: Tokom obroka ju je presekao strašan bol, a u ustima, jeziku i obrazima počele su da joj rastu izbočine (VIDEO)

- Jednostavno nismo znali. Ne da to nismo očekivali, nego smo bili uvereni da je trudnoća za nas stvar prošlosti - ispričala je srećna mama medijima.

Neobična priča o trudnici koja je otišla na hitan pregled bubrega da bi joj u bolnici ustanovili trudove i da bi na kraju završila na carskom rezu, dolazi iz Velike Britanije.

Mama Leni Alen (37) dugo je pokušavala da zatrudni, ali svaki pokušaj završio se pobačajem.

Poslednji su doživeli u januaru ove godine, kada su uspeli začeti blizance, ali Lenino telo ni tada nije bilo spremno za bebu, pa su odlučili da odustanu. 

Već imaju dva sina od 12 i 14 godina, a kako kod njih nije problem začeće, već održavanje trudnoće, otac Kevin odlučio se za vazektomiju.

Foto-ilustracija: Sxc.hu/BenEarwicker

To je bilo njihovo konačno odustajanje od još jedne bebe.

Leni je otišla na magnetnu rezonansu zbog oštih bolova u donjem delu leđa, međutim, nije ni slutila da je jedno dete nakon spontanog ipak ostalo u njoj.

Jedno malo srce nastavilo je da kuca, a mama je bila malo punija, pa nije ni primetila da u njoj raste novi život.

Zdrava devojčica požurila je na ovaj svet, pa je samo 30 sati nakon pregleda bubrega mama Leni u naručju nosila svoju ćerku Harli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    15. avgust 2017 | 08:24

    Kakva glupodt svaka zena oseca pomeranje bebe u stomaku.to se vidi i spolja na stomaku ona nije znala a treca trudnoca.Takvi debili i ne treba da imaju decu to moze da se desi samo u Engleskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA