≫ 

Tramp izabrao novu direktorku komunikacija: Zgodna, mlada i lepa brineta imaće za cilj da se razračuna sa novinarima (FOTO)

Tramp je poslednjih meseci imao velikih problema s direktorima komunikacija

  • 1

Donald Tramp odabrao je novu direktorku komunikacija. Reč je o zgodnoj Houp Hiks, lepoj brineti koja je vodila njegove odnose s javnošću tokom predizborne kampanje, a nakon pobede, za nju je doslovno izmislio radno mesto i zaposlio je u Beloj kući kako bi se bavila strateškim komunikacijama.

Tramp raspustio predsednički Savet pun uticajnih biznismena!

Ova 28-godišnjakinja, inače jedna od najmlađih članova Trampovog kabineta, uskoro će biti i službeno imenovana direktorkom komunikacija, nakon što je prošli mesec otkaz na toj poziciji dobio Antoni Skaramuči, piše "Njujork Tajms".

Foto: Tanjug/AP

Houp je Trampa upoznala preko njegove kćeri Ivanke za čiju je modnu liniju takođe radila odnose s javnošću.

Poznato je da joj Tramp izuzetno veruje, a često je u javnosti opisuje kao "izvanrednu i prirodnu".

Foto: Tanjug/AP

Hiks je inače bila u užem timu Trampa, pa se može videti na raznim službenim događajima i fotografijama, a još od predizborne kampanje jedna je od njegovih najvernijih sauradnica.

Podsećamo, Tramp je poslednjih meseci imao velikih problema s direktorima komunikacija.

Foto: Tanjug/AP

Najpre ga je, nakon samo tri meseca rada na toj poziciji, napustio prvi direktor komunikacija Majkl Dubke, a zatim je, nakon samo dve nedelje na toj poziciji, otkaz dobio i Antoni Skaramuči koji je izazvao veliki skandal kad je neprimerenim rečnikom izvređao kolege u Beloj kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA