U toku je potera za Srbinom u Austriji: Krenuo da pregazi policajca, oni mu pucali u gume, ali je uspeo da pobegne!

Kada je policajac pokušao da stane ispred vozila krijumčar je samo dao gas i krenuo na čuvara reda, koji je uspeo da izbegne udarac i povrede

  • 3

Austrijska policija traga za licem srpske nacionalnosti, čiji identitet joj je poznat, a koji je pobegao nakon što je policija pokušala da ga zaustavi u akciji krijumačarenja ljudi.

ALBANAC UBIO SRBINA NA SEMAFORU! Zabio mu nož u grudi usred Beča, drugog ranio u stomak

Policija je, proteklog vikenda, kod mesta Bruk an der Lajta pucala u gume na njegovom vozilu nakon što je skoro pregazio kolima jednog policajca, ali je on uspeo da pobegne, zahvaljujući jednom saučesniku.

Krijumčar je otkriven prilikom nedavno pojačanih kontrola i to u "dubini" teritorije Austrije.

Pošto je shvatio da će ga policija zaustaviti, on je na jednoj raskrsinici "iskrcao" svojih 16 putnika - Pakistanaca, iz automobila registrovanog za sedam osoba.

Kada je policajac, kako je saopšteno, pokušao da stane ispred vozila krijumčar je samo dao gas i krenuo na čuvara reda, koji je uspeo da izbegne udarac i povrede.

Foto: Tanjug/AP

I pored pogođene gume krijumčar je dao gas, ali nije daleko stigao, te je ostavio vozilo u mestu Pahfurt, odakle ga je pokupio, prema svedocima, jedan saučesnik.

Prema austrijskoj štampi, reč je o izvesnom P.A (26).

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA