≫ 

Tramp se oglasio povodom Kimove ispaljene rakete: Ovo je poslednja poruka koju je svet primio od Severne Koreje

Prema njegovim rečima, pretnje i "destabilizujuće akcije" samo povećavaju izolaciju severnokorejskog režima u regionu i među svim državama na svetu

  • 10

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su sve opcije za odgovor Severnoj Koreji na stolu nakon što je Pjongjang ispalio balističku raketu iznad Japana.

Ovako je izgledao trenutak kada je Severna Koreja lansirala raketu koja je preletela preko Japana (VIDEO)

- Svet je primio poslednju poruku Severne Koreje jasno i glasno: taj režim je pokazao prezir prema susedima, prema svim članicama UN i prema minimumu standarda za prihvatljivo međunarodno ponašanje - rekao je Tramp u saopštenju koje je objavila Bela kuća, prenosi Rojters.

Foto: Tanjug / AP

Prema njegovim rečima, pretnje i "destabilizujuće akcije" samo povećavaju izolaciju severnokorejskog režima u regionu i među svim državama na svetu.

- Sve opcije su na stolu - rekao je Tramp.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    29. avgust 2017 | 15:04

    -" Svet je primio poslednju poruku Severne Koreje jasno i glasno: taj režim je pokazao prezir prema susedima, prema svim članicama UN i prema minimumu standarda za prihvatljivo međunarodno ponašanje - rekao je Tramp."--------------------------------------------------------------------------------------Odakle mu pravo da se tako obraća bilo kome. Tramp je predsednik države koja se iživljava nad celim čovečanstvom, pa čak i nad svojim građanima ( poreklom iz Afrike). Nema potrebe nabrajati zločine koje su izvršili i koje i sad vrše po svetu, ne zna im se broj!

  • Ečeverija brat od strica MOMOV!

    29. avgust 2017 | 14:28

    Šta ti znači to Donalde,a?

  • Ja

    29. avgust 2017 | 14:40

    Otkud se nije oglasio na Tviteru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA