Pedofil izvukao devojčicu iz auta na ulicu, skinuo je i počeo da snima: Opirala se i plakala, a on je terao da igra! Rusi ga još traže (VIDEO)

Užasavajuća scena viđena je u centru Moskve

  • 1

Šokantan snimak kruži po ruskim medijima na kojem se vidi čovek kako ispred automobila, na prometnoj saobraćajnici u centru Moskve, snima kamerom dete koje je golo.

Najviše volim mlađe od 13 godina: Šokantna Fejsbuk grupa raj za pedofile bivše Jugoslavije, poruke i slike su JEZIVE (FOTO)

- Vraćala sam se sa posla. Stajala sam pored puta, negde između metro stanica Beloruskaja i Dinamo. Muškarac je bio srednjih godina, sede kose, izvukao je devojčicu iz automobila. Delovala je kao da ima 3-4 godine. Plakala je i opirala se. Ali je muškarac bio uporan. Kada sam videla kako joj skida pantalone, mislila sam da joj se piški. Ispostavilo se da sam pogrešila. Izvadio je profesionalnu kameru, veliku, crnu, i počeo je da je snima. Primorao je da igra tako gola - rekla je Ekatarina, koja je svoj video dala "Kosmopoljskoj pravdi".

Nije mogla da im priđe, jer je između njih stajala zaštitna ograda. Ono što je najviše iznenadilo je što niko drugi nije obraćao pažnju na njih, i niko muškarca nije zaustavio.

Ekaterina je bila uplašena, ali se setila u jednom momentu da izvadi telefon i snimi celu situaciju. Pokušala je da uhavti lice od muškarca i broj tablica. Nakon toga je odmah otišla u policiju.

- I dalje se tresem zbog toga šta sam videla - ispričala je potresena žena.

Policijska potraga za pedofilom je u toku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA