≫ 

Više od 100 Srba na Svetom Martinu u jezivim uslovima: Na ulicama se vodi rat za preostalu vodu i hranu, struju će dobiti tek za godinu dana!

Najgore je što se očekuje da ovo ostrvo pogodi još jedan uragan

  • 10

Na karipskom ostrvu Sveti Martin koji je pogodio uragan Irma, živi i radi preko 100 naših ljudi. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili, tamo je počeo rat po ulicama za vodu i hranu, a strahuje se da struje neće imati godinu dana.

Brod sa namirnicama za Srbe na Svetom Martinu kreće sutra

Uragan Irma udario Kubu i sada juri direktno ka Majamiju (VIDEO)

Ostrvo je totalno uništeno, nema struje, a zalihe vode i hrane će uskoro nestati. Najgore je što se očekuje da ovo ostrvo pogodi još jedan uragan.

- Bio sam tamo i poznajem dosta naših ljudi koji žive na ostrvu i imaju malu decu i porodice. Apelujem na sve da im se pomogne - napisao je Filip Novaković na svom Fejsbuk profilu.

Uragan Irma, jedan je od najjačih u istoriji, i potpuno je opustošio Antigvu i Barbudu, Sveti Martin, Portoriko i Devičanske ostrva i danas je stigao na Kubu, .

Ono što je Irma ostavila iza sebe zapanjilo je celi svet, jer se niko nije nadao da će uništiti gotovo sve. Ali, nevoljama tu nije kraj jer se Irmi pridružuju uragani Katja i Hoze.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    9. septembar 2017 | 19:56

    Kako mozete da budete toliko zlobni jos prema nasim ljudima u dijaspori koji kad Srbiji treba salju od sanitetskih vozila do naj manjih detalja samo se dobra dela zaboravljaju veoma brzo samo loša se pamte.I još nešto niko od njih nije otišao iz hira tamo već zato što su morali i moji da su meni stvorili nebi me tuđina nikad videla!

  • Nina

    9. septembar 2017 | 11:15

    Sta traze tamo sad im treba pomoc

  • ....

    9. septembar 2017 | 11:25

    E baš zato nikada ne bih otišao nigde da živim osim u svojoj zemlji. Šta god te zadesi među svojima si. Opet nemam nista protiv ni onih koji drugačije odluče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA