≫ 

Devojčicu (10) ujak silovao mesecima, pa je rodila dete: Onda su saznali da monstrum uopšte NIJE OTAC bebe

Devojčica iz Indije je navela da ju je u poslednjih sedam meseci silovao vlastiti ujak, i to nekoliko puta

  • 0

Devojčica (10) koju je stric mesecima silovao u Indiji morala je da rodi dete, a sada se ispostavilo da se DNK silovatelja i bebe uopšte ne poklapa, odnosno da on nije otac.

Stric je devojčicu (10) mesecima silovao: Žalila se roditeljima da je boli stomak, a onda je rodila njegovo dete!

Devojčica je navela da ju je u poslednjih sedam meseci silovao vlastiti ujak, i to nekoliko puta. Optuženi muškarac u svojim 40-ima je uhapšen i sudi mu se na posebnom sudu koji se bavi zločinima protiv dece, a policija je objavila da je priznao krivicu.

Međutim, slučaj je sada ponovo otvoren jer je forenzičko testiranje otkrilo da DNK novorođene bebe ne odgovara uzorku DNK optuženog ujaka.

- Do sada nikome nije pala na pamet nikakva druga mogućnost. Devojčica je svedočila na sudu putem video-konferencije, kao i u svojoj izjavi, te je vrlo jasno imenovala ujaka i otkrila činjenice o zlostavljanju - kazao je u sredu BBC-ju zvaničnik uključen u istragu.

Kako je majka silovane devojčice navodno kazala istražiteljima da ne sumnjaju ni na koga drugoga, ovaj je slučaj sada dobio neobičan preokret. Policija je sa savetnicima u utorak ponovo posetila porodicu kako bi razgovarali s 10-godišnjakinjom.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Policija će tražiti ponovnu proveru forenzičkog testa kako bi osigurali da nije bilo nikakve greške u pogledu DNK testiranja.

Prema indijskom zakonu, prekid trudnoće nije dozvoljen nakon dvadesete nedelje osim ako lekari ne ustanove da je život majke u opasnosti. Međutim, poslednjih godina u ime dece koja su žrtve silovanja pokrenuto je nekoliko zahteva sudovima, kojima se traži mogućnost prekida trudnoće i nakon 20 nedelja.

U većini slučajeva te trudnoće su otkrivene kasno jer sama silovana deca nisu bila svesna svog stanja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA