≫ 

Poznatog novinara ubio krokodil dok je obavljao nuždu: U očaju je mahao rukama dok ga je zver odvlačila u dubinu

Ova tragedija dogodila se na jugoistoku Šri Lanke

  • 1

Ugledni novinar Financial Times-a, Pol Meklin (25), tragično je preminuo nakon što ga je u četvrtak napao krokodil dok je prao ruke u laguni na jugoistoku Šri Lanke, gde je bio na odmoru sa prijateljima.

Krokodil ubio čoveka i odvukao ga u reku. Tražili su ga danima dok zver sama nije vratila leš u svojim čeljustima!

Veruje se da se Meklin malo udaljio od društva kako bi obavio nuždu te da ga je krokodil zgrabio i odvukao pod vodu kad je, nakon što je završio, krenuo da opere ruke u laguni blizu ušća jedne manje reke u more, koja se pak nalazi u blizini plaže popularne među turistima, naročito surferima.

Viđen je kako u očaju maše rukama iznad površine vode pre nego što ga je reptil povukao ispod i ubio.

Njegovo telo još nije pronađeno, a lokalni eksperti za krokodile ne veruju da će ga pronaći brzo s obzirom da ovi reptili, kako kažu, svoj plen neretko odnose uzvodno i čuvaju ga u mulju. U potrazi su angažovani policija i vojska.

Iskazi svedoka koji su se pojavili u britanskim medijima su kontradiktorni pa tako neki tvrde da je spomenuta laguna puna krokodila, navodeći da se i čitava lokacija zato i zove 'Crocodile Rock', dok drugi tvrde da napada krokodila tamo do sada nije bilo pa se čak isčuđavaju što se sve dogodilo blizu mora jer slana voda, prema njima, oslepljuje krokodile.

Meklin se u FT-u zaposlio 2015. godine, dok je još studirao, a zadnji članak mu je objavljen u utorak. Poslednjih je nedelja za ovaj poslovni list uglavnom pokrivao tematiku u vezi sa Bregzitom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carlo Gambino

    15. septembar 2017 | 11:44

    Koji je ugled stekao od 2015 a inace ima 25 god. Sta je radio tamo koji djavo. I sad ce da ubiju 10 krokodila dok ga nadji. Pravda za krokodila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA