Policija uhapsila drugog osumnjičenog za napad u Londonu: Britanija na nogama, strahuje se od novog napada, stanje i dalje KRITIČNO

U napadu koji se desio u petak povređeno je 29 osoba, kada je u vozu delimično eksplodirala bomba tokom jutarnje gužve u saobraćaju

  • 0

Britanska policija uhapsila je drugog osumnjičenog za teroristički napad koji se u petak desio na metro stanici Parsons Grin u Londonu, javlja "RT". Muškarac (21) uhapšen je u Haunslovu u zapadnom Londonu.

Izlazi vojska na britanske ulice, počinje konačna potraga: Nivo opasnosti povećan na "kritičan"!

U napadu je povređeno 29 osoba, kada je u vozu delimično eksplodirala bomba tokom jutarnje gužve u saobraćaju.

Ljudi su uglavnom pretrpeli opekotine.

Foto: Tanjug/AP

Odgovornost za napad preuzela je ekstremistička organizacija Islamska država.

Premijerka Tereza Mej, podigla je nivo nacionalne pretnje u Britaniji na "kritičan". To znači da britanska vlada veruje da je teroristički napad moguć.

Foto: Tanjug/AP

Britanska služba bezbednosti identifikovala je ranije danas osumnjičenog za umešanost u napad na voz u Londonu uz pomoć snimaka sa sigurnosnih kamera, javio je Skaj njuz, citirajući snage bezbednosti.

Izvori u službi bezbednosti navode da su identifikovali osumnjičenog uz pomoć sigurnosnih snimaka - preneo je izveštač Skaj njuza.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA