≫ 

Viktorija je ostavila bebu Igora, otišla na žurku i nije se vratila 7 dana: Komšije zvale policiju, u kući su zatekli košmar! (FOTO)

Susedi su počeli da sumnjaju da se nešto čudno dešava i pozvali su policiju koja je u njihovom domu zatekla jeziv prizor

  • 16

U Rusiji se dogodio stravičan zločin kada je majka (17) ostavila svoju bebu samu, dok je ona bila na žurkama nedelju dana sa prijateljima.

Upali su u kuću strave gde je majka držala decu u prljavim kavezima: Oslobodili su ih dok su siktala kao zveri, a onda su im videli kožu (VIDEO)

Viktorija Kuznjecova iz Rostova je bebu Igora napustila i otišla u posetu prijateljima. Njen sin je bio star samo 9 meseci i polako je u sopstvenoj kući umirao od gladi.

Komšije su počele da sumnjaju da se nešto čudno dešava i pozvale su policiju koja je u njihovom domu zatekla jeziv prizor.

Inače, njeni drugari žive u studentskom domu gde je ona spavala i boravila, dok je ostalima pričala da je sina ostavila kod tetke.

Ona je nakon užasnog otkrića u kući uhapšena i policiji je priznala da nije želela da se brine o svom detetu.

Njen muž je zatražio razvod nakon ove tragedije.

Foto: vk.com

Kasnije je otkriveno da je ona samo čekala da njen muž ode u vojsku kako bi ona ostala sama sa bebom i uspela da izvede svoj pakleni plan, koji je koštao njeno dete života.

Foto: vk.com

Majka monstrum se sada suočava sa zatvorskom kaznom od 10 godina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    19. septembar 2017 | 15:12

    Ja i moja zena na danasnji dan izgubili dete,prevremno rodjeno u 6 i po mesecu i bilo je nedelju dana u inkubatoru i preminula nam je.Sad je proslo dve godine,imala bi 2godine.A tamo neka Ruskinja,nece da se brine o detetu svom.Boze ima li te?Ako ima,sudi ovom narodu i nama svima vise.Svet tone sve dublje i dublje u svoje grehove.

  • Dr No

    19. septembar 2017 | 15:10

    Sta 10...treba 110 godina da dobije

  • Ivča Niš

    19. septembar 2017 | 14:03

    Strašno,i doživotna je blaga kazna,a ne 10 g.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA