Imaš sina umešanog u drogu, ubiješ ga i to je to: Predsednik Filipina dao naređenje policiji da upuca njegovo dete

Paolo, takođe poznat i kao Pulong, optužen je da je umešan u kinesku transnacionalnu narko-mrežu, koja je krijumčarila drogu preko filipinske uprave carina

  • 13

Tokom nedavnog govora, filipinski predsednik Rodrigo Duterte pomenuo je da je dao naređenje policiji da može da ubije njegovog sina ako je umešan u poslove s drogom, piše danas britanski dnevnik "Gardijan". GMA njuz.

U toku je RAT PROTIV DROGE, a ovo je najcrnji dan: Ubijen 21 diler, uhapšeno 64!

- Moje naređenje je da te ubiju ukoliko te uhvate i ja ću zaštititi policiju koja te ubije - rekao je, prema sopstvenim rečima, Duterte svom najstarijem sinu 42-godišnjem Paolu Dutertu, koji je zamenik gradonačelnika grada Davao, piše GMA njuz, a preneo je britanski dnevnik Gardijan.

Gardijan piše i da su Paolo, takođe poznat i kao Pulong, kao i Duterteov zet, advokat Manases Karpio, optuženi da su umešani u kinesku transnacionalnu narko-mrežu, koja je krijumčarila drogu preko filipinske uprave carina.

I Pulong i Karpio negirali su te navode, tvrdeći da su bazirani na glasinama.

Međutim, Duterte je tokom govora članovima filipinske vlade ponovio svoj stav koji je javno izneo još dok je bio gradonačelnik Davao Sitija, a kada su se prvi put i pojavile glasine o umešanosti njegovog najstarijeg sina u poslove s drogom.

- Rekao sam ranije, imaš sina umešanog u drogu… Jednostavno ga ubiješ i niko nema ništa da ti kaže - kazao je Duterte.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA