NACISTIČKE SVINJE, CEO BERLIN VAS MRZI: Protest u Berlinu protiv desničara koji su danas prvi put ušli u Bundestag (FOTO) (VIDEO)

Uzvikujući parole "Ceo Berlin mrzi AfD", "Nacističke svinje" i druge slogane, nekoliko demonstranata bacilo je flaše na policiju kada je ona pokušala da ih zadrži dalje od mesta okupljanja AfD

  • 21

Više stotina protivnika desničarske Alternative za Nemačku protestovalo je večeras ispred kluba u kojem lideri ove nacionalističke i antiislamske stranke proslavljaju njen ulazak u parlament i to kao treće političke snage.

MERKELOVA JE VEČITA KANCELARKA: Ismevali su je kao "kraljicu stroge štednje", a drugi su joj klicali jer je "spasiteljka izbeglica"!

Uzvikujući parole "Ceo Berlin mrzi AfD", "Nacističke svinje" i druge slogane, nekoliko demonstranata bacilo je flaše na policiju kada je ona pokušala da ih zadrži dalje od mesta okupljanja AfD.

Foto: Tanjug/AP

Protesta protiv ulaska AfD u Bundestag bilo je nešto ranije i na obližnjem Aleksanderplacu, prenosi AP.

Foto: Tanjug/AP

Alternativa za Nemačku osvojila je, prema preliminarnim rezultatima, 13 odsto glasova na današnjim izborima i biće prva stranka krajnje desnice koja ulazi u Bundestag posle Drugog svetskog rata.

Foto: Tanjug/AP

Pratite protest uživo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    24. septembar 2017 | 22:52

    Ovi da su dobili mesto u hrvatskom parlamentu,Hrvati bi im klicali...a dobro je sto Nemci jos uvek mogu da prepoznaju zlo!!!

  • Dimitrije

    25. septembar 2017 | 09:03

    Posle ovih promena u Nemačkoj, realno, u vrlo optimističnom scenariju, ulazak Srbije u EU može da se očekuje tek 2027.-2032. Pošto čovek ćuti kao panj, pitam se, imal iko da javi Aci Supermenu kako mu je prošla tetka Anđelija iz Berlina, koliko je stvari zaribala svojom politikom "otvorenih vrata", i zna li da će sada nemački parlament biti sastavljen od 13,2% neonacista.

  • Nikola

    24. septembar 2017 | 23:38

    Zivim u Nemackoj i. Dobro sto su usli u Palament nece svaki Sljam Dolaziti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA