Drogirana izbola dečka i uspela da izbegne zatvor: Presuda koja je šokirala svet

Lavinija je bivšeg ljubavnika kojeg je ubola u nogu Tomasa Feirkloga upoznala na društvenoj mreži Tinder

  • 4

Studentkinja medicina na Univerzitetu Oksford, Lavinija Vudvard (24), izvukla se odsluženja zatvorske kazne nakon što je pod uticajem droge po nozi izbola dečka sa kojim se viđala, a razlog za to je šokantan.

Tinejdžer izboden u tržnom centru: Za četvoro osumnjičenih se traga, povređeni mladić u teškom stanju!

Naime, sudija ju je osudio na uslovnu kaznu kako joj "ne bi uništio šansu da bude doktorka", jer bi joj služenje zatvorske kazne jednog dana kada diplomira onemogućilo da dobije dozvolu za rad.

U svojoj presudi sudija Ijan Pringl izazvao je bes širom Velike Britanije jer je istakao da je jedan od razloga što je neće kazniti taj "što je prepametna" i "presposobna" da bi išla u zatvor te da bi je to "kočilo u ispunjavanju snova". Nakon što je čula odluku, 24-godišnjakinja je u suzama promrmljala "hvala vam" i otišla iz zgrade s osmehom na licu.

Bivšeg ljubavnika kojeg je ubola u nogu Tomasa Feirkloga upoznala je na društvenoj mreži Tinder. Ranije je isti sudija već pomerio služenje zatvorske kazne u slučaju da Lavinija počne s odvikavanjem od droga, i za to vreme je boravila u majčinoj vili u Milanu u Italiji, prenosi Daily Mail.

Da bi slučaj bio još malo bizarniji, njen advokat Džejms Sturman je na jednom ročištu naglasio da je Laviniji ovo jako teško razdoblje jer je "svi prepoznaju do te mere da ne može u miru da izlazi po klubovima u Londonu".

Posvađali se jer je bila pod uticajem droge, ona se naljutila i uhvatila nož

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Foter/Flickr/SalFalko

Lavinija je, inače, počela da se drogira s bivšim dečkom koji ju je navodno nagovorio na teške droge, a nakon što je prekinula vezu s njim počela je da se viđa s kolegom kojeg je kasnije izbola. Kad su se jednom prilikom našli, dečku je postalo jasno da je pijana ili pod uticajem drugih opijata i tada su se počeli da se svađaju.

Ona je postala agresivna, a dečko je ranije putem Skypea već kontaktirao njenu majku da je pita za savet kako da izvuku Laviniju iz problema.

Lavinija se zbog toga naljutila, počela je da baca stvari po prostoriji i prema njemu, a na kraju je uzela nož i zabila mu ga u nogu.

Tomasu je povreda sanirana iste večeri, što je sudiji bilo dovoljno da prestane da se fokusira na žrtvu, a njoj oprosti ovaj incident "koji je počinila očito pod velikim uticajem droga, što je potvrdila i hitna pomoć koja je stigla na mesto događaja". Dodao je i da je studentkinja u međuvremenu promenila ponašanje i postala "druga osoba".

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lol

    27. septembar 2017 | 09:44

    U Srbiji bi dobila nanognicu ili mesto u skupstini.

  • Giga

    27. septembar 2017 | 10:35

    Cale lovat or, sve je jasno.

  • Будала

    27. septembar 2017 | 09:22

    Мало се наркомана решило дроге, тако да јој ово избегавање затвора ништа велико не значи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA