≫ 

ISIS objavio snimak dva zarobljena ruska vojnika: Sumnja se da su ih zapalili žive, a na licima im se vidi koliko su ih mučili (VIDEO)

Na društvenim mrežama džihadista objavljeno je da su zarobili dva ruska vojnika i jednog sirijskog

  • 2

Takozvana Islamska država tvrdi da je uhvatila dvojicu ruskih vojnika kada su džihadisti izveli kontra-ofanzivni napad na sirijsku vojsku blizu mesta Deir Ez-Zor.

Džihadisti ubili ruskog generala: Oslobađao je grad od terorista kada je poginuo, da li se sprema osveta?

Napad se desio kada je teroristička grupa iznenada jako bombardovala sirijski grad al-Šola, koji se nalazi duž puta koji povezuje Deir Ez-Zor i al-Sukhanak. Oba grada dugo su bila uporišta ISIS-a pre nego što su ih preuzele pod svoju kontrolu sirijske vlasti.

Na društvenim mrežama džihadista objavljeno je da su zarobili dva ruska vojnika i jednog sirijskog. U međuvremenu, ISIS je objavio video u kojem se vide dva zarobljena muškarca, sa vidnim masnicama na glavi. Jedan od njih na snimku govori na ruskom jeziku.

Prema još nepotvrđenim informacijama, ruske vojnike su spalili žive, a zarobljeni su 28. septembra.

Prema preliminarnim izveštajima portala "Almasdarnews"-a, ISIS je započeo ofanzivu detonirajući tri automobil-bombe, čime je uspeo da probije defanzivu sirijske vojske.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    3. oktobar 2017 | 21:45

    Samo neka ne pokazuju sta od terorista ostaje kad prodju Rusi i Asadovi vojnici...ko koga uhvati,ni Allah mu ne moze pomoci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA