(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Preminula beba "vanzemaljac": Imao je ogromne oči, a umesto nosa i ušiju - praznine! Majka ga nije dojila jer se plašila

Mlada majka Karišma je ispričala da nije mogla da doji svoje drugo dete, jer je neprestano "zurilo" u nju

  • 28

Novorođenče staro samo dva dana, koje je rođeno u indijskoj državi Utar Pradeš sa abnormalnostima zbog kojih su ga prozvali vanzemaljcem, je preminulo. Dečak, kome nisu stigli ni ime da daju, je imao ogromne crvene oči i prazninu na mestu gde je trebalo da bude nos, a rodio se i bez ušiju.

ČOVEK VANZEMALJAC: Zbog njegovog deformiteta, ljudi se PLAŠE DA GA POGLEDAJU (VIDEO)

Seljani su ga ubrzo prozvali vanzemaljcem, poredeći dete sa bićem iz filma koji je režirao Ridli Skot. Mlada majka Karišma je ispričala za tabloid The Sun da nije mogla da doji svoje drugo dete, jer je neprestano "zurilo" u nju, pa je pokušala da ga nahrani mlekom na kašičicu.

- Bila sam u šoku jer se nisam usuđivala da ga dojim, pa sam mu davala mleko na kašičicu - rekla je majka. - Bilo mu je dobro i spavao je, ali se nije probudio narednog dana. Nije bilo pokreta, nije čak ni zaplakao. Bilo je oko 4 sata ujutru.

Majka kaže da nisu imali vremena da ga odvedu kod lekara.

- Srca su nam slomljena, ali kakav bi život živeo, da je mogao da živi duže - pita se otac. - Bili smo oduševljeni što ćemo imati drugo dete i što će biti dečak, ali naše zadovoljstvo se pretvorilo u agoniju kada smo mu videli lice. Porodica je navela da dečakovo rođenje smatraju Božjom voljom i ne žale se jer im je prerano oduzet.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    4. oktobar 2017 | 08:10

    Duša mala. I bolje što je umrlo. Ovaj svet je postao tako surov i grozan da mu zivot ne bi bio drazi od smrti.

  • Marija

    4. oktobar 2017 | 06:12

    To je incest. Oni se uzimaju najbliža rodbina zato im se rađaju ovakva deca.

  • Aca

    4. oktobar 2017 | 07:52

    Za gomilu ovakvih slučajeva u Indiji su krivi incest i veganski način ishrane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA