≫ 

"Zlatni Putin" za Putina! Ruski predsednik za rođendan dobija sliku sebe od dva metra (FOTO)

Art objekat je u petak i subotu izložen u galeriji u Kazanjskoj ulici u Sankt Peterburgu

  • 4

Umetnik Aleksej Sergijenko napravio je umetnički objekat "Zlatni Putin" visok dva metra, povodom 65. rođendana ruskog predsednika Vladimira Putina koji on slavi u subotu.

Jedan srpski grof je ispisao nekoliko stranica ruske istorije: Njegovo ime je Putin zapatio dok je proučavao granice svoje zemlje

- Pripremio sam razne kolekcije posvećene rođendanima predsednika tokom poslednjih pet godina. Ovaj rad se može nazvati svojevrsnom tačkom. Slika predstavlja umetnički objekat - lik izgleda kao bareljef obojen zlatnom bojom - naveo je umetnik.

Foto: Alexei Sergienko

Art objekat je u petak i subotu izložen u galeriji u Kazanjskoj ulici u Sankt Peterburgu, gde je dostupan širokom krugu posetilaca.

U galeriji je navedeno da je Sergijenko na ovaj način čestitao predsedniku Rusije 2012. godine, kada je predstavio prvu kolekciju slika "Predsednik. Najbolji čovek".

Foto: Alexei Sergienko

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Bajić

    7. oktobar 2017 | 09:29

    Bog Te čuvao

  • Bob

    7. oktobar 2017 | 06:49

    Za PUTINA

  • slađa

    7. oktobar 2017 | 10:38

    Srećan rođendan Vladmiru Vladimiroviču! Mislim da je najvredniji poklon, zapravo, jasno osećanje ovog umetnika da je predsednik najbolji čovek. Biti samo dobar čovek u neijim očima je više nego dovoljno. A biti najbolji, to je- zlato.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA