≫ 

Objavili slike zlostavljanog deteta da bi ga spasili: Majka pomogla policiji da uhapsi pedofila

Nemački pedofil je optužen po 9 tačaka za seksualno zlostavljanje i objavljivanje snimaka svojih zlodela na takozvanom mračnom internetu

  • 1

Nemačka policija je uhapsila muškarca (24) pošto je četvorogodišnja devojčica koja je seksualno zlostavljana i snimci prikazani na mračnom internetu (darknetu), spašena. Vlasti su u njenom slučaju preuzele neuobičajen korak, a to je da objave sliku devojčice ne bi li je tako identifikovali, piše The Sun.

Da li je iko video ovu devojčicu? Policija je traži i sumnja da je i sada muče, snimci zlostavljanja završili u dečijoj pornografiji na internetu (FOTO)

Pedofila čiji identitet nije otkriven, prijavile su partnerka, inače devojčicina majka i njeni roditelji, pošto su videli slike deteta. Do utorka u ponoć i žrtva i navodni zlostavljač su identifikovani i muškarac, inače nemački državljanin, je sada u pritvoru u Bremenu.

Optužen je po 9 tačaka za seksualno zlostavljanje i objavljivanje ilegalnih snimaka svojih zlodela na takozvanom mračnom internetu. Sudija je došao u zatvor gde drže osumnjičenog da bi ga i formalno optužio. Policija je navela da su ga dokazi pronađeni u stanu povezali sa žrtvom.

Policija je navela da je dete bilo izloženo "ozbiljno seksualnom zlostavljanju" od oktobra prošle godine do jula ove godine.

Slike deteta su zgrozile advokate, koji su u svojim karijerama mnogo šta videli, ali nikad nešto slično.

Foto: Federal Criminal Police Office (BKA)

Policija se odlučila da objavi slike devojčice kada je shvatila da ne može drugačije da je identifikuje.

Oni su tada naveli da sumnjaju da je pedofil i dalje u detetovoj blizini i da nastavlja sa zlostavljanjem.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    12. oktobar 2017 | 00:31

    NE ZNAM KOJA JE KAZNA DOVOLJNO DOBRA ZA OVAKVE MONSTRUME.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA