Nova misterija Bermudskog trougla: Posle svadbe su krenuli avionom na medeni mesec i NESTALI. Ovo je njihova poslednja fotka (FOTO)

Trebalo je da nastave put ka ostrvu Rum Kej, udaljenom dva sata, gde su iznajmili kuću na jednu nedelju. Ali, nikad tamo nisu stigli

  • 0

Očajni prijatelji i porodica para koji se nedavno venčao, Foresta i Done Sanko, angažovali su istražitelje nakon što su nestali u privatnoj letelici, iznad Bermudskog trougla.

NOVA MISTERIJA BERMUDSKOG TROUGLA: Ostrvo iznenada izronilo iz mora (VIDEO)

O bračnom paru iz Teksasa nema nikakvih informacija otkada nisu uspeli da stignu do svoje destinacije za medeni mesec na Bahamima prošlog meseca.

Forset i Dona su napustili Fort Vort, mesto gde žive, avionom Cesna 150 starim 51 godinu, pre dve nedelje. Sleteli su u Severnoj Eljuteri, na Bahamima, kako bi napunili gorivo, 25. septembra, rekli su njihovi rođaci.

Trebalo je da nastave put ka ostrvu Rum Kej, udaljenom dva sata, gde su iznajmili kuću na jednu nedelju.

 
A post shared by Forrest Sanco (@forrestsanco) on

Ali, nikad tamo nisu stigli i niko nije čuo ništa o njima od kada su postavili fotografiju zalaska sunca na Instagram 26. septembra.

Foto: Facebook

Najbliži su se alarmirali kada nisu došli po svoju mačku, a potom i kada je se Forest nije pojavio na poslu. Oni su preko GoFundMe page napravili račun na koji mogu da se uplate pare kako bi se angažovali istražitelji.

Sakupili su 9.000 funti, a cilj im je bio 15.000 funti.

Foto: Facebook

Ali, posle dve nedelje potrage, i dalje se ništa ne zna o paru Sanko.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA