Bludni profesor fizičkog (66): Seksualno zlostavljao šest devojčica (12) u jednom danu, pipkao ih po grudima, butinama i zadnjici (FOTO)

Devojčice, koje su u vreme ovog događaja imale 12 godina, ispričale su da ih je Skot nedolično dodirivao tokom časova fizičkog vaspitanja

  • 3
Foto: Oregon City Police Departemnt

Profesor fizičkog iz jedne škole u Portlandu proglašen je krivim za zlostavljanje šest devojčica sedmog razreda, prenosi Dejli Mejl.

Mladi profesor na internetu traži partnera za perverzni seks: Ja sam antihrist, najviše volim grupnjake i kad me vežu! (FOTO)

Učenice su tvrdile da im je Norman Skot (66) dodirivao grudi, butine i zadnjice u oktobru 2015. godine, dok je bio profesor na zameni.

To je bio prvi i jedini put da je ovaj profesor bio u pomenutoj školi. Skot je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje devojčica prošlog petka.

Devojčice, koje su u vreme ovog događaja imale 12 godina, ispričale su da ih je Skot nedolično dodirivao tokom časova fizičkog vaspitanja.

Neki učenici su ispričali da je profesor devojčicama dodirivao kukove i da im je gledao zadnjice dok su vežbale.

Ovaj profesor ima 40 godina iskustva u svom poslu. Penzionisao se kao profesor srednje škole u Portlandu 2012. godine. Međutim, nastavio je da radi kao profesor na zameni u naredne tri godine.

Uhapšen je u julu 2016. godine nakon višemesečne istrage. Nakon hapšenja platio je kauciju od 100.000 dolara, pa je pušten da se brani sa slobode.

Kazna će mu biti izrečena 16. novembra ove godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renata

    23. oktobar 2017 | 18:01

    Secam se kad sam isla u osnovnu skolu pre pedeset godina u vreme druga Tita. Nastavnik fizickog je pipao nrke devojcice iz razreda i to je direktorka cula. Medjutim, posto su oboje bili neke mustre u partiji sve je to zataskano.

  • Putin

    23. oktobar 2017 | 20:04

    Ja uto uopšte neberujem toje samo uobrazeno nevaspitanje dece ilisu one to htele pamuse sveto što nije pristao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA