Tramp lagano dodirnuo Putinovo rame tokom susreta u Vijetnamu (VIDEO)

Po završetku ceremonije, Tramp je lagano dorirnuo Putinovo rame

  • 3

Predsednici Rusije i Sjedinjenih Američkih Država Vladimir Putin i Donald Tramp danas su se rukovali i kratko razgovarali na samitu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u Vijetnamu.

Tramp i Putin se neće sastati u Vijetnamu? Bela kuća tvrdi da ništa nije dogovoreno, Kremlj nastavlja razgovore

Dvojica predsednika su se rukovali i razmenili nekoliko reči, dok su se učesnici samita okupljali za grupnu fotografiju, preneo je TAS S.

Po završetku ceremonije, Tramp je lagano dorirnuo Putinovo rame, navodi ruska novinska agencija.

Ranije danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da Moskva prima kontradiktorne signale iz SAD o mogućem sastanku ruskog predsednika Vladimira Putina i američkog predsednika Donalda Tramp u Vijetnamu, prenosi Rojters.

Peskov je, takođe, kazao novinarima da će se Putin sastati sa Trampom na marginama samita Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) "na ovaj ili onaj način".

Bela kuća objavila je prethodno da predsednik SAD Tramp neće održati odvojeni sastanak sa ruskim predsednikom Putinom na marginama samita APEC u Vijetnamu.

- U vezi sa sastankom sa Putinom, taj sastanak nikada nije potvrđen i neće biti održan zbog preklapanja rasporeda obe strane - rekla je novinarima neposredno pred sletanje u vijetnamsko letovalište Da Nang portparolka Bele kuće Sara Sanders.

Ona je ipak dodala da će Tramp i Putin "biti na istom mestu".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA