≫ 

Imala sam samo 12 godina kada su počeli da me prodaju muškarcima: Jeziva ispovest Sare koja je dugo bila seksualni rob

Niko u njenoj školi, ni porodici nije shvatio šta se događa

  • 2

- Trgovcima ljudima dopala sam šaka još s 12 godina. U početku su prema meni bili dobri, davali mi cigarete i drogu, ali ubrzo su se promenili i počeli pretiti meni i mojoj porodici, tvrdeći da im dugujemo 75.000 funti - ispričala je Sara iz Velike Britanije.

Na prodaju migranti - već od 400 evra! "Treba li nekome neko za kopanje? Ovo je jak muškarac" (FOTO) (VIDEO)

Idućih sedam godina prodavali su je svaki dan drugim muškarcima, a niko u mojoj školi, socijalnoj službi i drugim vlastima nije shvatao šta se događa.

- Pre četiri godine spasao me je jedan policajac koji je shvatio o čemu je reč i preselio me u sigurnu kuću. Ali, vođa bande je umro i slučaj je zaključen - kaže Sara.

Procenjuje se da je 2016. u svetu bilo 40 miliona robova, uglavnom žena i dece. Oni se koriste za prisilni rad, seks ili prisilne brakove. Najviše ih je u Indiji - između 14 i 18 milijuna.

Žrtve se uglavnom vrbuju tako što trgovac sazna sve o njima, ucenjuje ih, drži ih u strahu, preti njihovim porodicama, napravi pornografske snimke i preti da će ih objaviti...

Daljinac

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • el turista

    16. novembar 2017 | 08:06

    U pocetku su bili fini davali joj cigarete i drogu, dobri neki ljudi

  • Abvgd

    16. novembar 2017 | 09:20

    To je evropska demokratija,mocnici rade sta hoce.A mi balkanci smo siledzije ratnici i zamalo genocini narodi zahvaljujuci vodecim evropskim zemljama. STA RECI?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA