≫ 

Pentagon objavio tvit u kojem pozivaju Trampa da podnese ostavku

Portparol Pentagona pukovnik Rob Mening kaže da je osoba koja je retvitovala taj tvit ovlašćeni operater zvaničnog Tviter naloga Pentagona koji ima 5,2 miliona pratilaca

  • 0

Pentagon je prvo retvitovao, a potom obrisao post u kojem se traži da predsednik Donald Tramp podnese ostavku, uz objašnjenje da se to dogodilo slučajno.

Amerikanka pokazala Trampu srednji prst, a onda je usledila surova osveta: Sada ne zna kako da prehrani decu i živi od milostinje!

Portparol Pentagona pukovnik Rob Mening je, ne pominjući sadržaj originalnog tvita, rekao da "Ministarstvo odbrane to nije odobrilo", prenosi AP.

Tvit je juče postavila osoba čiji je Tviter nalog "ProudResister" i u kojem se kaže: "Rešenje je jednostavno. Roj Mur: Odustani od trke. Al Franken: Napusti kongres. Donald Tramp: Podnesi ostavku sa mesta predsednika".

Mening kaže da je osoba koja je retvitovala taj tvit ovlašćeni operater zvaničnog Tviter naloga Pentagona koji ima 5,2 miliona pratilaca.

Ta osoba je "shvatila ovu grešku i odmah je obrisala", rekao je Mening.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA