≫ 

Nalepnicu "je*eš Trampa" zalepila na auto, i svi su je zaustavljali i čestitali joj zbog toga. Onda je izdat nalog za njeno hapšenje

Njen muž, Majk Fonseka, rekao je da je njegova supruga uhapšena u njihovom domu, pred šestogodišnjom ćerkom

  • 3

Jedna Teksašanka je zalepila veliku nalepnicu na svoj automobil, zbog koje je, tvrdi ona, kasnije i uhapšena u Hjustonu. Na nalepnici je, naime, pisalo, "J...š Trampa", piše Independent.

Tajne govora tela Trampa i njegove ćerke Ivanke: Za njihov odnos mnogi kažu da je bizaran, a evo šta se krije iza svake grimase (FOTO)

Kejt Fonseka tvrdi da ne zna po kojim optužbama je uhapšena, a sve zbog političke orijentacije lokalnog šerifa. Šerif Troj Nels je priveo ženu zbog neprimerenog ponašanja jer je na prozoru pik-apa imala veliku anti-Tramp nalepnicu. Za njom je navodno bio izdat i nalog za hapšenje zbog prevare.

Njen muž, Majk Fonseka, rekao je da je njegova supruga uhapšena u njihovom domu, pred šestogodišnjom ćerkom.

Foto: Tanjug/AP

- Mislim da je zbog stikera - rekao je on o razlogu za ženino hapšenje. Isto je i ona rekla novinarima. Nešto kasnije, istog dana, puštena je uz kauciju od 1.500 dolara. Na Fejsbuk strani lokalnog šerifa postavljena je slika njenog kamioneta, koja je kansije obrisana.

Uz sliku je išlo i objašnjenje:

- Primio sam nebrojeno poziva zbog uvredljive nalepnice na ovom kamionetu, koji se često viđa na auto-putu. Ako znate ko je vlasnik ili ste to vi, želeo bih da o tome popričamo.

Foto: Profimedia/AFP

Šerif je u međuvremenu rekao da je slika obrisana jer je vlasnica vozila pronađena, kao i da ne žali što je tako postupio. Međutim, tužilac je naveo da iako smatra upotrebu psovki u javnosti uvredljivim, ipak ne bi od toga pravio slučaj, jer je ipak u pitanju privatno vozilo,pa to nije zločin.

LJUDI ŽELE DA SE RUKUJU SA MNOM

Kejt Fonseka navodi da neće ukloniti stiker koji je na kamionet zalepila pre 11 meseci.

- On nasmeje ljude. Zaustave me. Žele da se rukujemo... - rekla je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA