Ne zna se da li je lepša ili ima bolji rezime: Šojgu ima novu portparolku (FOTO)

Bogata radna biografija bila je presudna da ruski ministar odbrane novinarku Rosijanu Markovsku imenuje za portparolku

  • 6

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu ima novu portparolku 26-godišnju novinarku Rosijanu Markovsku. Ona, ne samo što ima dobar rezime, već je zapažena i zbog lepote.

Ko je Sergej Šojgu, Putinov mogući naslednik od kog drhti svet? Poznat je po "čvrstoj ruci", obožava srpske ćevape i dunjevaču (FOTO) (VIDEO)

Rosijana je rođena 6. januara 1991. godine, a diplomirala je na Fakultetu za novinarstvo Dalekoistočnog federalnog univerziteta. Radila je kao dopisnica od 2011. do 2015. godine, ali i kao voditeljka i urednica državne televizije Vladivostok.

Nakon preseljenja u Moskvu, počinje da radi za televiziju Zvezda. Od 2016. do 2017. godine dopisnica je Izvestije, prenosi RTS.

Bogata radna biografija bila je presudna da je ministar Šojgu 15. novembra imenuje za portparolku. Ništa manje zapažena među Rusima nije ni zbog svog izgleda i izazovnih fotografija, koje je objavljivala.

Ruski mediji prenose i da je nakon imenovanja Rosijana obrisala profil na društvenoj mreži Vkontakt, ruskom pandanu Fejsbuku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA