Vukodlak iz Sibira, najgori serijski ubica u Rusiji, dao TV intervju: Smeškao se dok je pričao kako je iskasapio 84 žene i vodio dvostruki život (FOTO) (VIDEO)

Iako služi doživotnu robiju, dozvoljeno mu je da da intervju za državnu televiziju "Rusija 1", u kojem je poručio da je za zločine koje je počinio kriva "izdaja" njegove žene i pritom demantovao da je silovatelj

  • 2

Najgori serijski ubica i masovni silovatelj u Rusiji, Mihail Popkov (53), pred prestojeće suđenje dao je TV intervju u udarnom terminu, u kojem je tvrdio da su mnoge njegove žrtve dobrovoljno imale seksualne odnose sa njim pre nego što ih je ubio.

NAJBOLESNIJI RUS IKADA: Bivši policajac ubio 81 ženu! Silovao ih, a onda mučio brutalno do smrti

Bivši policajac osuđen je pre dve godine za ubistvo 22 žene, a pre narednog suđenja sledećeg meseca, priznao je još 64 ubistva, čime se brojka njegovih žrtava popela na 84.

Popkov, koji je zbog svojih zločina dobio nadimak "Vukodlak", nasilnički je silovao žrtve pre nego što bi ih ubio ili izbo na smrt koristeći sekiru, šrafcigere, noževe...

Iako služi doživotnu robiju, dozvoljeno mu je da da intervju za državnu televiziju "Rusija 1", u kojem je poručio da je za zločine koje je počinio kriva "izdaja" njegove žene i pritom demantovao da je silovatelj. Bivši policajac je, ipak, priznao sva ubistva navodeći da je želeo da "počisti" Angarsk, grad u Sibiru gde je živeo, od "prostitutki" i "nemoralnih žena".

Foto: Russian Interior Ministry Museum

Dok se smeškao na televiziji i uživao zbog zadobijene pažnje, njegovo javno pojavljivanje izazvalo je bes naroda, koji smatra da se intervjuaom podsmeva žrtvama svojim izjavama, među kojima je bila i da se nada da će jednog dana biti oslobođen.

- Moj DNK je pronađen na odeći žrtava, tako da sam automatski optužen za silovanje. Reći ću vam da sa 100 posto sigurnošću - nijedna nije bila silovana. Ako sam sa nekim imao seksualni odnos, to je bilo na dobrovoljnoj bazi - rekao je bivši policajac Popkov.

U intervju se čak i pohvalio da je imao aferu sa Elenom Porokhinom, što je i ona priznala polciji i rekla da je nije povredio.

- Znam šta je ispričala, pročitao sam beleške njenog ispitivanja. Nećete pronaći nikoga ko bi vam rekao nešto loše o meni - rekao je Vukodlak, smeškajući se.

Foto: siberiantimes.com

Njegov televizijski nastup izazvao je burne reakcije i zahteve da Vladimir Putin okonča moratorijum na smrtnu kaznu, tako da se Popkov može ubiti u neposrednoj blizini, tradicionalnom ruskom metodom egzekucije.

Krvnikov osmeh se odmah zbrisao sa lica kada mu je novinarka Ksenija Zotina saopštila da je njegova žena sada u vezi sa policijskim inspektorom, Vasilijem Domoradovim, koji je bio zadužen za njegov slučaj.

- Koliko dugo, ako nije tajna - pitao je prilično uznemiren i dodao: "Ne... Neću da razmišljam o tome i da se nerviram. Uvek možete da pronađete neku pozitivnu stranu. Ona ne treba da provede ceo život sa glupanom kao što sam ja".

Ali, on ju je optužio svoju ženu za "izdaju": "Bio je incident vezan za nevernost. Onda sam ja...ako tako mogu da kažem..."izlečio" tog mladića".

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

ON JE SERIJSKI UBICA IZ SIBIRA: Policija je pronašla niz grobnica sa ostacima ženskih tela... (VIDEO)

Hladnokrvno je otkrio policiji kako je okrutno birao žene koje će ubiti tokom 18 godina terora koji je zavladalo u Irkutsk regiji, od 1992. do 2010. godine.

- Žrtve su bile one koje su, bez pratnje muškarca, noću, bez određene svrhe, bile na ulicama i ponašale se bezbrižno. One koje se nisu plašile stupe u razgovar sa mnom, uđu u moj automobil, a potom krenu u vožnju u potrazi za avanturama zarad zabave. Koje su bile spremne da piju alkohol i da se upuste u seksualne odnose - rekao je Vukodlak, serijski ubica.

Koristio je svoj policijski automobil, nudeći prevoz osobama koje bi kasnije odvodio na udaljena mesta da bi ih silovao i ubio.

- Nisu sve žene postajale žrtve, već one koje su ispoljavale određeno negativno ponašanje. Imao sam želju da ih naučim i kaznim - rekao je upitan da objasni kako je birao ko će živeti a ko umreti.

Foto: Rossiya 1 channel/The Siberian Times

Slučajevi u koje je umešan datiraju od 1992. do 2010. godine, a žrtve koje su bile su starosti između 17 do 38 godina, navedeno je u policjskom izveštaju.

U njegovom svedočenju, koje je procurilo u javnost, opisao je kako je odvojio svoj "običan" porodični život od toga da je postao jedan od najsvesnijih serijskih ubica istorije.

- Imao sam dvostruki život. U jednom sam bio obična osoba, bio sam u službi, u policiji, imao pozitivne povrtane informacije o svom radu. Moja žena i ćerka nikada nisu znale za zločine koje sam počinio i nisu čak ni sumnjale - nastavio je u svojoj ispovesti.

Iz policijske stanice je uzimao oružje, koje je su policajci ranije zaplenili od kriminalaca, pa ga je koristio za ubijanje.

Foto: Irkutsk region police

- Imao sam priliku da uzmem. Bacao bih ga posle ili na mestu zločina ili u blizini, ali bih prethodno obrisao svoje otiske prstiju. Izbor oružja je uvek bio opušten, ne bih se nikad pripremao unapred da ubijem nekoga, mogao bih da iskoristim bilo koji objekat iz kola - nož, sekiru, palicu. Ne bih koristio konopac za davljenje i nisam imao vatreno oružje. Nisam vadio srca svojih žrtava - poručio je jedan od najgorih serijskih ubica na svetu.

Pogledajte video:

(L.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    24. novembar 2017 | 15:41

    Bolesni monstrum!!! Zastrašujuće je koliko takvih ima...

  • Maja

    11. januar 2018 | 13:24

    Kako mozes nekog da nazivas monstrumom kakav god da je,sram te bilo,ostavite vise coveka na miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA