Optužbe protiv milionera Ričarda Brensona: "Ugurao je glavu među moje grudi i glasno ponavljao brrrrrrr"

Antonia se u Brensonovom društvu našla kada je zajedno sa popularnom britanskom kantautorkom Džoš Stoun gostovala na Brensonovom privatnom posedu, ostrvu Neker, na Karipskim ostrvima

  • 9

Pevačica Antonija Dženi je optužila osnivača Virgin grupe, Ričarda Brensona za seksualno uznemiravanje, tvrdeći da je "stavio svoju glavu u njen dekolte".

Posle uživanja dok je uragan divljao, poznati milijarder pokazao kako sada izgleda njegovo privatno ostrvo koje je razorila Irma (FOTO) (VIDEO)

- Iz čista mira je ugurao svoj facu među moje grudi oponašajući rad motora "brrrrrrr" - rekla je zgrožena pevačica (44).

Antonia se u Brensonovom društvu našla kada je zajedno sa popularnom britanskom kantautorkom Džoš Stoun gostovala na Brensonovom privatnom posedu, ostrvu Neker, na Karipskim ostrvima.

Nakon pevačicinih optužbi, Brenson se izjasnio da se ne seća da se uopšte ikada dogodio taj incident.

- Njegovo ponašanje je bilo odvratno, osećam se kao da me je seksualno zlostavljao. Bili smo u baru i on je došao do mene pred svima i ugurao glavu među moje grudi uz glasno "brrrrrrrr". Džoš i ja smo bile užasnute. Kasnije me je ljutito pitala zašto nisam reagovala, ali u tom trenutku sam zanemela od šoka - ispričala je pevačica.

Foto: AP/Tanjug

Predstavnici Virgin grupe za odnose sa javnošću potvrdili su da je Džoš Stoun zajedno sa porodicom i bendom pozvana na ostrvo Neker u junu 2010. godine, ali da sa ovim događajem niko od prisutnih nije do sada bio upoznat.

- Činilo se da svi uživaju u poseti, Ričard se ne seća ovog događaja, ali ni njegova porodica ni prijatelji. Nisu imali nameru nikog da uvrede i Ričard se izvinjava ako se neko loše osećao - saopštio je Brensonov portparol.

Daljinac

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • john

    25. novembar 2017 | 15:52

    Ja to stalno radim

  • Dragan

    25. novembar 2017 | 15:36

    Hahahaaa kako pateticno! Sta da smislim da mu uzmem pare a sebi dam na popularnosti kao zrtva?

  • Donja Murtulica

    25. novembar 2017 | 15:35

    Hteo čovek da joj kaže kako ima lepe grudi a ona se toga tek sad setila. Gde li ide ovaj svet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA