≫ 

Produžen pritvor Srbinu na Kipru: Osumnjičen da je plaćeni ubica

Vlasti traže i drugog Srbina povezanog sa slučajem

  • 1

Srbin (43) koji je uhapšen zbog sumnje da je plaćeni ubica koji je unajmljen da ubije najmoćnijeg lokalnog mafijaša, ostaje u pritvoru na Kipru. Njemu je pritvor produžen u subotu, na još šest dana. Muškarac je uhapšen na osnovu međunarodnog naloga za hapšenje koji su izdale kiparske vlasti u junu ove godine, piše cyprus-mail.com.

Dvojica Srba uhapšena zbog ubistva 4 osobe na Kipru

On je uhapšen u Skoplju 28. juna i predat kiparskoj policiji u petak. Vlasti traže i drugog Srbina povezanog sa slučajem. Obojica su osumnjičeni da su plaćene ubice unajmljene da "uklone" Aleksisa Mavromihalisa, početkom 2016. godine. Vlasti u Srbiji obavestile su kiparske kolege u martu prošle godine da je ubistvo ugovoreno telefonskim pozivom iz Centralnog zatvora u Nikoziji. Čovek s druge strane žice u Srbiji trebalo je da primi 10.000 evra da unajmi ubicu.

Plaćenici su stigli na ostrvo 31. marta prošle godine, ali su bili prinuđeni da odu pošto se za njihove planove "pročulo". Potencijalne ubice su pratile Mavromihalisa do jednog kafića u Nikoziji, ali su im planovi propali i morali su da odustanu.

Na Kipar su se vratili 16. aprila da probaju da sprovedu svoje planove ponovo, ali su morali da odustanu pošto im je dojavljeno da ih prati policija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA