Srpski šverceri naterali muškarca u reku, on se utopio, a oni su ga ostavili!

Njegov sin je iz Delhija krenuo 5. novembra i istog dana je stigao u Srbiju. Porodica je sa njim bila u kontaktu preko telefona

  • 3

Verpal Singh (23) iz Indije, poreklom iz sela Gidarpindi, putovao je avionom iz Delihija za Srbiju, a sve sa ciljem kako bi stigao do Italije. Međutim, dogodilo se to da su ga trgovci ljudima naterali da preko reke ide do Hrvatske, što je rezultiralo da se on utopi.

Misteriozna smrt Srbina na Malti: Porodica i prijatelji veruju da je ubijen

To su porodici žrtve potvrdili dvojica mladića koja su bila deo iste grupe. Oni su uhapšeni i vraćeni su iz Hrvatske.

Otac žrtve, Karam Singh, rekao je da je njegov sin bio električar. Jedan muškarac iz sela mu je prišao i ubedio ga da ode za Italiju.

- U početku smo odbili, ali onda je on ubedio mog sina da će to biti bezbedno putovanje - rekao je on.

Njegov sin je iz Delhija krenuo 5. novembra i istog dana je stigao u Srbiju. Porodica je sa njim bila u kontaktu preko telefona.

- Tokom intervencije u noći između 30. novembra i 1. decembra, on je rekao da su ih neki muškarci prisilili da plivaju preko reke da bi došli do Hrvatske, odakle bi posle otišli za Italiju - rekao je on.

Otac kaže da je nakon toga izgubio kontakt sa sinom, prenosi timesofindia.indiatimes.com.

Devet dana kasnije dva muškarca koja su bila sa njim su pozvali porodicu i rekli su da se mladić iz Indije udavio.

- Moj sin nije bio spreman da pređe reku. Mladići su rekli da je voda bila hladna i da je moj sin dobio hipotermiju i da se potom udavio. Mladići su pokušali nešto da urade, ali su ga krijumčari ostavili u vodi. Kasnije je jedan mladić koji je znao da pliva izvukao telo mog sina - rekao je otac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    20. decembar 2017 | 18:26

    Boze mili kakve sudbine postoje

  • SlobodaNarodu

    20. decembar 2017 | 22:03

    Koliko znamo u Indiji nije rat,za odlazak na rad u neku zemlju treba se ici preko ambasade te zemlje. Na ovakav nacin nezakonitog prelalska stavljaju svoj zivot u ruke svercerima ljudi.Sa druge strane ko ima toliko para da placa svercerima jer oni ne rade dzaba, sigurno je mogao i kod kuce da zivi normalno. A svercere osuditi na dugogodisnje kazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA