6 mrtvih tela obešeno na nadvožnjacima: Pored leševa je ostavljena poruka, sumnja se da je delo narko-bande (FOTO) (VIDEO)

Ukupno je 409 osoba ubijeno u ovom području od januara do oktobra ove godine

  • 2

Meksička policija pronašla je šest tela obešenih na nadvožnjake u dve opštine u Baja Kaliforniji.

HOROR UŽIVO: Pronađene dve ljudske glave ispred zgrade televizije čije se serije masovno gledaju u Srbiji!

Meksičke vlasti objavile su da su u sredu pronašle šest tela koja su visila sa nadvožnjaka na severoistoku države. Državni advokat je izjavio da su pronađena tela šestorice muškaraca i očekuju se rezultati autopsije. Uz tela dvojice muškaraca pronađena je i pisana poruka čiji sadržaj vlasti nisu objavile, a veruje se da su počinitelji povezani sa lokalnim bandama, prenosi Index.

Ukupno je 409 osoba ubijeno u ovom području od januara do oktobra ove godine, što je više nego duplo veći broj ubistava nego cele prošle godine. Broj ubistava je porastao zbog sve više organizovanog kriminala.

Meksičke narko-bande bore se oko ruta kojima šalju drogu u SAD, kao i oko područja na kojem prodaju drogu turistima. Više od 196.000 ljudi ubijeno je u Meksiku od kraja 2006. godine, kada je vlada pokrenula kontroverzni rat protiv droge.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivši zvezdaš

    21. decembar 2017 | 13:51

    Plašim se da i mi ne budemo Meksiko dva, za kratko vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA