Kristina (19) tražila sponzora na internetu, a onda je policija pronašla njeno mrtvo golo telo u plastičnoj vreći (FOTO)

Kristina je postavila svoje provokativne slike na ruskom sajtu na kojem mlade Ruskinje traže sponzore

  • 5

Beživotno telo studentkinje Kristine Prihodko (19) pronađeno je u šumi u blizini Novosibirska dva dana nakon što je prijavljeno da je nestalaNjeno golo telo je ostavljeno u najlonu i plastičnoj vreći u blizini rezervoara za vodu u divljini nadomak reke Ob. Telo je bilo prekriveno snegom, piše Daily mail.

Crnogorka ubijena u Italiji: Pronađena je u lokvi krvi, telo joj je bilo u fazi raspadanja (FOTO) (VIDEO)

Devojka koju su mnogi opisivali kao lepoticu manekenskog izgleda ubijena je, a policijska istraga je pokazala da je studentkinja pre smrti silovana.

U VOZILU OSUMNJIČENIH PRONAĐENA ČIZMA ŽRTVE

Dvojica muškaraca starih 28 godina osumnjičeni su za ovaj strašan zločin, a uhapšeni su kada je policija tokom kontrole zaustavila vozilo u kojem je pronađena čizma ubijene devojke.

Foto: Instagram

Policija je upozorila da je ubistvo koje je privuklo ogromnu medijsku pažnju u Rusiji verovatno bilo pažljivo planirano.

TRAŽILA SPONZORA?

Kristina je kao mnoge atraktivne studentkinje postavila svoje provokativne slike na ruskom sajtu na kojem mlade Ruskinje traže sponzore, pa policija sumnja da je ubijena tako što je namamljena preko oglasa koje se tim devojkama šalju.

Verujući da ide na intervju za provokativno fotografisanje devojka je otišla u kuću daleko od grada. Njen otac je prijavio da je nestala istog dana kada se nije vratila kući sa fakulteta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA