Ana preminula dve godine posle brutalnog silovanja: Zver joj gurala granu i razorila celu utrubu, doživela je srčani udar i pala u komu (FOTO)

Gizar Zijangarev je Anu Barminu prvo napao nožem i pesnicama, da bi je potom odvukao do žbunja

  • 9

Ruskinja Ana Barmina (33) je izgubila hrabru dvogodišnju bitku za život pošto se nikada nije oporavila od užasnih povreda koje joj je zadao masovni silovatelj, piše Daily mail. Žena je preminula posle povreda koje joj je naneo Gizar Zijangarev.

Najužasniji silovatelji u Srbiji: Kad izađu iz zatvora, ponove zločin, a jedan će biti slobodan već za 5 godina!

Sada je njena rodbina zgranuta time što je sud umanjio Zijangarevu kaznu. Zijangarev je Barminu prvo napao nožem i pesnicama, da bi je potom odvukao do žbunja gde ju je silovao slomljenom granom drveta. Doktori su napomenuli da su joj brutalnim zločinom povređeni svi unutrašnji organi, zbog čega je doživela srčani udar i pala u komu. Nakon skoro godinu dana ona je povratila svest, ali ne i sposobnost govora. Izgubila je oko 30 kilograma i nikada nije izašla iz bolnice.

Barmina je bila jedna od četiri žene koje je Zijangarev silovao prve nedelje kada je pušten iz zatvora gde je služio kaznu za prethodne seksualne napade u kojima su mu žrtve bile komšinica i maloletna devojčica. Posle brutalnog zločina on je Ani ukrao laptop, mobilni telefon i novac u iznosu od 745 funti.

Barminina majka Natalija ga je nazvala "nehumanim čudovištem" i zahtevala smrtnu kaznu, a pripadnici policije su naveli da nikada nisu videli tako brutalan i surov napad. Ipak, sud je odlučio da mu robiju od 23 godine umanji za jedan mesec. Zijangarev je tvrdio da ima troje dece koji zavise od njega, kao i majku koja je zašla u godine, a kojoj želi da pomogne.

- Jednostavno ne mogu da razumem kako je sud bio tako popustljiv. Ana nikada neće ustati, neće govoriti, a on će jednom izaći iz zatvora i nastaviti da siluje - rekla je Barminina majka.

Foto: Profimedia

Sa njim se složila cela porodica, navevši da bilo kakvo smanjenje kazne šalje pogrešnu poruku.

AROGANTNA ZVER SE NE KAJE

- Ogorčeni smo arogancijom tog čoveka. Kako se usuđuje, nakon svega što je uradio, da traži bilo kakvu korekciju kazne pod izgovorom dece i majke. Naročito kada se uzme u obzir da je on već silovao - rekao je Adel Galiev, rođak stradale devojke.

- Rekao mi je da mu nije žao ničega što je uradio - rekao je neimenovani policajac koji je učestvovao u hapšenju silovatelja.

Ana Barmina je u četvrtak sahranjena u Ufi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    30. decembar 2017 | 00:11

    Prljavi pijani rus..

  • renata

    30. decembar 2017 | 08:32

    Za koliko mu je umanjena kazna? Za jedan mesec? Ili ce lezati samo jedan mesec/ Inace kakve svrhe ima da brine o deci i majci ako ce izaci nakon 23 godine? Majka ce biti mrtva a deca odrasla. I o kome takva zver moze da brine kad unistava druge zivote? Zar moze on biti dobar otac i sin?Pa oni bi se trebali njega odreci.

  • iankif

    30. decembar 2017 | 08:20

    kao prvo smrtnu kaznu vratiti,, nisu kauboji blesavi kod njih su ostavili a celom svetu sem kine i sau arabije zabranili,,,kao drugo ovaj nije rus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA