Policija SAD ubila nevinog čoveka na kućnom pragu, a sve zbog jednog bizarnog razloga (VIDEO)

Policija tvrdi da je 28-godišnjak odbio da pokaže ruke. Kasnije se ustanovilo da je bio nenaoružan

  • 8

Potpuno nevin čovek ubijen je u američkom gradu Vičita u državi Kanzas, nakon što je policija na osnovu lažne dojave došla na njegova vrata. Endru Finč (28) upucan je 28. decembra kad je otvorio ulazna vrata kuće, pišu ovih dana američki mediji.

SOTONIN SIN: Ubio ženu odmah nakon što se porodila, raskomadao njeno telo i komade pobacao oko ćerkice (2), pa sve slikao (VIDEO)

Policija je okružila njegovu kuću nakon što im se javio muškarac tvrdeći da je na toj adresi ubio oca i da drži članove porodice kao taoce. U lažnoj dojavi muškarac je tvrdio kako ima pištolj i kako je kuću polio benzinom u nameri da je zapali.

Policija tvrdi da je 28-godišnjak odbio da pokaže ruke. Kasnije se ustanovilo da je bio nenaoružan. Naravno, niko u kući nije bio ubijen niti je postojala ikakva talačka kriza, prenosi Index.hr.

Muškarac je zapravo bio žrtva "swattinga", bizarne ideje da se policija i specijalci putem lažnih dojava pošalju na određenu adresu.

A američki mediji pišu da se pozadina ove priče krije u bizarnoj svađi dvoje igrača popularne igre Call of Duty. Jedan je igrač navodno drugom pretio da će mu poslati policiju, a ovaj mu je dao lažnu adresu.

Igrači su se posvađali na stranicama online platforme za igranje UMG Gaming. Reč je o platformi gde se Call of Duty igra uz sitne novčane uloge.

Probudili smo se i saznali užasne vesti o tome kako je nevin čovek izgubio život. Naša srca su sa njegovim bližnjima. Učinićemo sve kako bi pomogli vlastima u ovom slučaju - objavili su iz UMG Gaminga.

Porodica je kazala kako ubijeni muškarac nije ni igrao video igre. U petak je u Los Anđelesu uhapšen 25-godišnji Tajler Baris koji se povezuje sa ovom događajem.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    31. decembar 2017 | 00:12

    Kod njih je to normalna stvar prvo te upucaju pa onda pokusavaju da razgovaraju .

  • Zvrk

    31. decembar 2017 | 00:31

    Tako policija ima autoritet i strah.A ne kod nas,sprdaju se sa policijom,pricaju viceve

  • Raspucin

    31. decembar 2017 | 00:30

    Kratko i jasno to su Amerikanci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA