Udala se za ljubav svog života, a 18 sati nakon venčanja je - UMRLA: Ovo su bile njene poslednje reči na svadbi (FOTO) (VIDEO)

23. decembra 2016. godine, Dejvid je planirao da zaprosi Heder, ali joj je taj dan dijagnostifikovan rak dojke

  • 9

Priča Heder Mošer, koja je umrla od raka 18 sati nakon svog venčanja, potresla je mnoga srca širom sveta.

MLADA UMRLA NA SVOJOJ SVADBI: Udala se za ljubav svog života, posle nekoliko sati bila je mrtva (FOTO)

Heder iz Konektikata u SAD udala se za Dejvida Mošera nekoliko dana pre Božića, iako je bilo planirano da se venčanje održi 30. decembra. Par je ubrzao ceremoniju jer su se plašili da bi Heder do venčanja mogla da premine.

Fotografije deveruše Kristine Li preplavile su društvene mreže, a mnoge ljude je dirnuo Hederin inspirativni pristup.

- Podseća me na nekog ko prolazi kroz cilj na maratonu ili nešto slično. Niko nije mislio da će ovoliko dugo da poživi. Pokazala im je suprotno i to je ono što vidim na fotografijama - rekao je Dejvid, suprug od Heder.

Njih dvoje su se upoznali na plesnim časovima svinga u maju 2015. i brzo su postali nerazdvojni. 23. decembra 2016. godine, Dejvid je planirao da zaprosi Heder, ali joj je taj dan dijagnostifikovan rak dojke.

- Nije znala da ću je zaprositi te večeri, ali sam rekao sebi da ona treba da zna neće ići sama ovim putem.

Uradio je sve kako je isplanirao: postavio joj je pitanje pod uličnim svetlom nakon vožnje kočijama.

Pet dana kasnije, par je otkrio da je rak bio trosturko negativan, što je retka i agresivna forma bolesti. Njihov život je uskoro okupirao rak.

U septembru prošle godine, otkrili su da se proširio na Hederin mozak, a dva meseca kasnije održavali su je u životu uz pomoć cevi za disanje.

- Bila je jaka. Neko drugi bi odustao odavno. Doktori su rekli da ne znaju kako je još uvek tu - priča iskreno Dejvid o njegovoj preminuloj supruzi.

Doktori su im preporučili da ranije održe venčanje, što su i učinili 22. decembra, okruženi porodicom i prijateljima.

Jedne od njenih poslednjih reči bili su zaveti koje je izrekla na venčanju, umrla je 23. decembra, samo 18 sati nakon ceremonije.

30. decembra, na dan kada je prvobitno trebalo da stupe u brak, Dejvid se pozdravio sa suprugom na njenoj sahrani, održanoj u crkvi u kojoj su planirali da se venčaju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA