Tramp za Kima ima "baš opasnu" poruku: Moje nuklearno dugme je moćnije i bolje od tvog!

Američka agencija objašnjava da Tramp ne poseduje stvarno nuklearno dugme na svom radnom stolu, već da taj sistem može da se pokrene određenim procedurama

  • 20

Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas putem Tvitera severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da ima mnogo veće i bolje nuklearno dugme od njega.

Kim Džong Un otvara granice? Severna i Južna Koreja otpočele dijalog

Kako prenosi AP, Tramp je to poručio kao odgovor na Kimovu objavu da je njegovo dugme za nuklearno oružje spremno, a da je u njegovom domašaju čitavo američko kopno.

- Severnokorejski lider Kim Džong Un upravo je izjavio da je ''njegovo nuklearno dugme u svakom trenutku na stolu''. Hoće li ga, molim vas, neko iz njegovog istrošenog i neuhranjenog režima obavestiti da i ja imam nuklearno dugme, samo što je ono mnogo veće i mnogo moćnije od njegovog, i moje dugme radi - objavio je Tramp na Tviteru.

Američka agencija objašnjava da Tramp ne poseduje stvarno nuklearno dugme na svom radnom stolu, već da taj sistem može da se pokrene određenim procedurama o kojima vodi računa grupa vojnih oficira koji su u stalnoj pratnji američkog predsednika.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nessa

    3. januar 2018 | 14:34

    trampe nosi se u tri lepe vise i ti i svi amerikanci vi ste jedini izvor problema u svetu vi i vase ebeno oruzje i ratovi

  • Aleksandar

    3. januar 2018 | 09:49

    Najbolje bi bilo da se njih dvojica sastanu u cetiri oka,pogledaju jedan drugom kome je veci....a ostatak sveta ostave na miru.

  • Sexo

    3. januar 2018 | 09:31

    Kakve lude imaju dugme da uniste svijet!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA