Sve Trampove pretnje uoči objavljivanja kontroverzne knjige: Padaju uvrede i zabrane (FOTO)

Američkom predsedniku presela noć zbog otkrivanja tajni iz Bele kuće

  • 0

Predsednik SAD Donald Tramp tvrdi na Tviteru, uoči objavljivanja knjige "Vatra i bes: U Trampovoj Beloj kući", da nikada nije pričao sa autorom Majkom Volfom, niti da mu je ikad dozvolio pristup Beloj kući.

Izlazi knjiga koja otkriva SVE TRAMPOVE TAJNE! Panično se plaši trovanja, pobeda ga je šokirala, ćerka mu merka TRON (FOTO)

Agencija AP tumači da je Tramp, uprkos tome što direktno nije imenovao autora, mislio na njega.

Foto: Tanjug/AP

Pored toga, ponovo je osuo paljbu po svom bivšem glavnom strategu predsedničke kampanje, Stivu Benonu, nazvavši ga na Tviteru "aljkavi Stiv".

"Pogledajte njegovu prošlost i gledajte šta će se dogoditi njemu i aljkavom Stivu", napisao je Tramp na Tviteru, misleći na autora Volfa i Benona.

Donald ozbiljno zapretio autoru knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" da zaustavi objavljivanje njegovih najvećih tajni!

Benon je u knjizi izneo razne činjenice, u kojima je doveo u pitanje Trampovu kompetentnost. Sastanak Trampovog sina i zeta, Donalda mlađeg i Džareda Kušnera, sa Rusima za vreme predsedničke kampanje u SAD 2016. godine, Benon je u knjizi Majka Vulfa opisao kao "veleizdajnički".

Foto: Tanjug/AP

Tramp i dalje tvrdi da je knjiga prepuna "laži, pogrešno protumačenih događaja i izvora koji ne postoje".

U međuvremenu, i Trampovi advokati pokušavaju iz petnih žila da spreče objavljivanje knjige, koja je izazvala političku buru i u kojoj se navodi da Tramp nije očekivao izbornu pobedu, da nije bio pripremljen za tu funkciju, kao i da "predsednik SAD ništa ne čita".

Volf (64), bivši kolumnsta Njujork magazina i Veniti fera, autor je ove knjige zasnovane na više od 200 intervjua sa predsednikom SAD.

Bela kuća zabranila upotrebu ličnih mobilnih telefona

Nije poznato ima li ova odluka veze sa objavljivanjem kontroverzne knjige ili ne, tek Bela kuća je donela odluku da se unutar njenog Zapadnog krila više ne smeju koristiti lični mobilni telefoni. Odluku je saopštila Sara Sanders, portparol Bele kuće.

"Sigurnost i integritet tehnoloških sistema u Beloj kući jedan je od glavnih prioriteta Trampove administracije. Korišćenje svih ličnih uređaja više neće biti dopušteno u Zapadnom krilu ni gostima a ni osoblju. Osoblje će moći da obavlja svoj posao na uređajima koje će im dati vlada i nastaviti vredno da radi u korist američkog naroda", rekla je Sara Sanders, prenosi agencija Xinhua.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA