JOŠ ŠOKANTNIJA! Knjiga "Vatra i bes" povod za novu naslovnu stranu "Tajma" nakon godinu dana Trampove vladavine

Autor Edel Rodrigez je ponovio grafički koncept kako bi odgovorio novim dešavanjima

  • 0

Godinu i po dana nakon što je umetnik Edel Rodrigez napravio svoju naslovnicu za "Tajm" poznatu kao "Otapanje" na kojoj je Donalda Trampa prikazao žuto-narandžastom bojom, postao je poznat širom sveta. On je za "Tajm" i nemački "Špigl" ponovio grafički koncept kako bi odgovorio novim dešavanjima.

Šokantna naslovna strana Tajma: Bela kuća nestaje i pretvara se u Crveni trg! (FOTO) (ANIMACIJA)

Uradili smo Trampu sistematski pregled pre lekara: Sutra ima "generalku" od koje zavisi sve, psihijatra preskače, a ovog se najviše plaši (FOTO)

Ove nedelje u kojoj se bliži godišnjica Trampove inauguracije i nakon što Bela kuća odgovara na Majkl Volfovu eksplozivnu knjigu" Vatra i bes", Rodrigez je dobio ideju da se na naslovnici nađe i plamen.

- Dobio sam poruku od kreativnog direktora Tajma D.W. Pajn da uradim naslovnicu koja ima veze sa podacima iz Majkl Volfove knjige "Vatra i bes" i sa godišnjicom od inauguracije i da se osvrnem na prošlu godinu - rekao je Rodrigez.

- Plamen na naslovnici upućuje na Volfovu knjigu i Trampovu izjavu da će se Sevena Koreja sresti sa vatrom i besom kakav svet još nije video, ako nastavi da prete SAD-u".

- Živeli smo u Sjedinjenim državama koje su bile prilično stabilna zemlja, a sada se svaki dan budim pokušavajući da shvatim gde će doći do sledeće eksplozije, kuda treba da idemo, šta treba da radimo da se održimo - kaže Rodrigez.

- Sa ovim predsednikom pokušavamo da se održimo, sve je nalik šumskom požaru koji se kreće od mesta do mesta u svakom trenutku.

Rodrigez je u na novoj naslovnici nastavio da korsiti istu narandžastu boju za Trampovo lice.

- Pokušao sam da uspostavim ovaj brend kako bi ga ljudi prepoznali i oštro kritikovali - kaže on i dodaje:

- Za mene je sloboda govora razlog zbog koga sam napustio svoju domovinu. Svako ko napusti svoju zemlju smatra da čini veliku stvar i želi da mu se to isplati. Postoji razlog zašto neko odlazi, a razlog zbog koga sam je ja napustio je moj rad i sloboda govora, pa ću nastaviti to da radim - istakao je ovaj kubano-ameikanac za time.com.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA