Turski motociklista snimio svoju smrt dok je testirao novu mašinu (VIDEO)

Oni nisu mogli da izbegnu kamion, pa je došlo do stravičnog sudara. Jedan od njih je umro na licu mesta, dok je drugi preminuo u bolnici

  • 8

Dvojica motociklista su pretrpela smrtonosne povrede prilikom testiranja novog motora u Turskoj. Oni su se tom prilikom sudarili sa kamionom.

Prelepa Ruskinja prenosila svoju smrt uživo: Jeziv snimak prikazuje momenat kada ju je ubio autobus (VIDEO)

Oni nisu mogli da izbegnu kamion, pa je došlo do stravičnog sudara. Jedan od njih je umro na licu mesta, dok je drugi preminuo u bolnici.

Nesreća se dogodila 25. novembra prošle godine, a porodica jednog od vozača je odlučila da objavi video o nesreći, prenosi life.ru.

Rođaci pokojnika su na ovaj način želeli da privuku pažnju javnosti, pošto sud nije osudio vozača kamiona za ovu nesreću.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Easyrider

    13. januar 2018 | 18:36

    Da je udario u banderu verovatno bi bila kriva elektrodistribucija jer je bas tu postavila banderu. Kamion je regularno skretao, pre skretanja ustanovio je je da je bezbedno da skrene i zapoceo skretanje, u tom momentu motor je bio na 500 metara od kamiona. Da je motor vozio 80km/h zaustavio bi se za manje od 20 metara, ali on je bio daleko od kamiona i nije video kamion, kamion je bio daleko od motora i nije mogao da ga vidi, vec u sledecej sekundi zbog brze i nemarne vožnje MOTORA dogadja se nesreca koju je mogao samo da nasluti vozač motora i niko drugi. Jedi krivac motordzija.

  • nessa

    13. januar 2018 | 18:26

    da su vozili normalno ne bi bilo poginulih..sa dva tocka ici 300 na sat tesko ces da zakocis a kad pukne tikva onda kriv drugi kuku lele..cak i da je kriv imas oci ispred sebe nije kamion igracka da ga ne vidis

  • Jacika

    13. januar 2018 | 18:12

    Oni jesu prebrzo vozili motor, a sta je sa kamionom bilo da se tako poprijecio? Mozda je rodbina u pravu da je trebao I on odgovarati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA