≫ 

Devojku (23) bivši 75 puta ubo nožem na parkingu: Tako je iskasapio da nisu mogli da prebroje povrede (FOTO)

Devojci je grlo bilo potpuno presečeno

  • 2

Džošui Stimpsonu (26) se sudi za ubistvo bivše devojke Moli Meklaren (23) koja je ubijena 29. juna prošle godine u svom automobilu na parkingu šoping centra u Kentu u Engleskoj, piše Mirror.

Zastrašujući snimak: Potrčao je za učesnicom na izboru za Miss i pucao joj u glavu na ulici, usred bela dana! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Facebook

Za prva tri dana suđenja, porota je videla fotografije oružja pronađenog u njegovim kolima, kao i snimak nadzorne kamere na kom se vidi kako Stimpson stoji kraj Molinog automobila samo nekoliko trenutaka pošto ju je ubio. Danas je patolog izneo na sudu činjenicu da je Moli pretrpela najmanje 75 uboda nožem, a grlo joj je bilo potpuno presečeno.

Doktor Olaf Bjedrzicki rekao je da je žrtva, najverovatnije, izgubila svest u roku od nekoliko sekundi i niko ništa nije mogao da uradi da joj pomogne. Ceo vrat je bio tako iskasapljen da nema intervencije kojoj bi bilo šta moglo da se popravi, naveo je doktor.

Foto: Facebook

POČEO DA PLAČE DOK JE SLUŠAO O POVREDAMA

Ubodnih rana i posekotina je bilo na vratu, donjem delu lica, gornjem i donjem delu grudi. Kada su na sudu navedene sve rane koje je žrtva zadobila Stimpson je počeo da plače. Doktor je naveo da je na nekim delovima tela gde je ubadana bilo više povreda u jednoj pa je stoga bilo nemoguće ispitati i navesti sve povrede.

Devojka je imala i odbrambene rane na rukama jer se očajnički borila za život, vrišteći i tražeći pomoć i pritiskajući sirenu u automobilu. Napad je opisalo nekoliko svedoka, jedan je opisao da je Moli podigla noge kao da je pokušavala da odgurne Stimpsona, dok je drugi svedok naveo da je napadač nastavio svoj "nasilni i agresivni" pir.

Foto: Facebook

SVEDOK POKUŠAO DA ZAUSTAVI NAPAD

Bendžamin Morton je opisao kako je pokušao da prekine krvavi pir, kada je shvatio da nije u pitanju samo svađa, već da muškarac drži nešto u rukama. Prišao je autu sa vozačeve strane, odakle su virile Stimpsonove noge i pokušao vratima da ga povredi i natera da prekine s napadom. U jednom trenutku je čak zgrabio Stimpsona za nogu u pokušaju da ga izvuče iz automobila.

Kada je shvatio da žrtva neće preživeti napad, rešio je da spreči napadača da pobegne, pa je svojim autom prišao skroz do auta žrtve zadržavajući napadača unutra.

Suđenje se nastavlja, a očekuje se da sud pokuša da ustanovi kakav motiv je imao ubica.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NikolaVeliki

    27. januar 2018 | 00:29

    Sta kaze britka sablja Miroljub o ovakvima.Poslusajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA